Kattoremontti Vantaa

Ota yhteyttä »

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Priimaa kaikille katoille – Kattoremontti Vantaa

Kattoremontti on sijoitus pitkälle tulevaisuuteen, ja me varmistamme, että sen lopputulos on paras mahdollinen.

Katto ei pelkästään suojaa sääolosuhteilta, vaan se on itseoikeutetusti myös rakennuksen kruunu. Mikäli suunnitteilla on kattoremontti Vantaan tai muun Uudenmaan alueella, TaitoKatto palvelee. Ammattitaitomme kattaa niin yksityis- kuin yrityskohteet sekä taloyhtiöt.

Kattoremontti on suuri investointi, johon on yleensä tarkoitus päätyä vain kerran elämässä. Me TaitoKatolla pystymme tämän lupauksen pitämään: meidät tunnetaan huolellisesta työstä ja kestävistä ratkaisuista.

Laadukkaat rakennusmateriaalit ja huolellinen työnjälki ovat perusta kaikelle tekemisellemme. Yhteistyö kanssamme on avointa ja luottamuksellista: työn jokainen vaihe dokumentoidaan tarkkaan, ja voit halutessasi valvoa remontin etenemistä lähes reaaliajassa. 

Tavoitteenamme on tehdä kattoremontista sinulle mahdollisimman vaivatonta kaikin tavoin. Joustavan rahoituksen avulla voit valita, lyhennätkö summaa kuukausittain vai suoritatko maksun kerralla. 

Vuodenaika ei rajoita meitä – toteutamme kattoremontteja joka sesongilla. Tarjoamme myös laajat huolto- ja lisäpalvelut katollesi.

Pyydä maksuton kartoitus, jotta voimme arvioida kattosi tilanteen ja löytää yhdessä juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Tilaa kartoituskäynti »

Viiden tähden kattoremontti

Ilmainen kartoituskäynti

Laadukas remontti käynnistyy aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta. Yhteydenottosi jälkeen asiantuntijamme tulee paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunnon.

Suunnitelma ja tarjous

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita, laadimme teille korjaussuunnitelman ja tarjouksen kattoremontista. Tarjous tehdään aina avaimet käteen -periaatteella.

Kattoremontin toteutus

Sovimme remontille ajankohtan ja otamme yhteyttä päivää ennen remontin alkua. Sovittuna aikana TaitoKaton oma asennusryhmä hoitaa remontin suunnitelman mukaan. 

Läpinäkyvä prosessi

TaitoKatto toimii aina valmistajien asennusohjeiden ja rakennusmääräysten mukaisesti. Saat säännöllisesti tietoa ja kuvia remontin etenemisestä. Dokumentoimme työvaiheet tarkasti: jatkossa on helppoa selvittää, mitä katolla on tehty. 

Joustava rahoitus

Kattoremontti kuten haluat: OP:n rahoituksella 30 päivän korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Autamme sinua rahoituksen järjestämisessä! 

10 vuoden työtakuu

Kaikilla kattoremonteillamme on valmistajien takuiden lisäksi 10 vuoden työtakuu. 

Tiilikatto­remontti

Tiili on klassinen ja kestävä kattomateriaali. Jos talosi harja muistuttaa kuitenkin pikemmin sammal- kuin tiilikattoa tai viime kerrasta on jo aikaa, kutsu meidät tekemään maksuton tarkistus.

Ammattilainen näkee tiilien ja aluskatteen kunnon perusteella, kannattaako katto palauttaa entiseen loistoonsa pinnoituksella vai remontoimalla. Rakennamme tiilikattomme suomalaisista BMI Ormax -tiilistä.

Lue lisää »

Peltikatto­remontti

Peltikatto on varma valinta Suomen sääolosuhteisiin, ja se onkin usein asennettavissa kohteeseen kuin kohteeseen. Peltikaton etuja ovat nopea asennettavuus, helppohoitoisuus, pitkäikäisyys sekä markkinatilanteen suoma laaja valikoima profiilien suhteen.

Toteutamme kaikentyyppiset peltikatot, niin profiili-, lukkosauma- kuin konesaumakatot, vankalla ammattitaidolla. 

Lue lisää »
Huopa- eli bitumikatto

Huopa- eli bitumikatto­remontti

Hei Vantaa, kattoremontti meiltä myös bitumikatoille kerrostalosta kesämökkiin! 

Toteutamme bitumikattoremontit Espoossa valmistetuilla, korkealuokkaisilla BMI Icopal -tuotteilla. 

Lue lisää »

Milloin on kattoremontin aika?

Jopa parhaiten rakennettu katto tulee lopulta elinkaarensa päähän. Mistä tietää, milloin kattoremontti on ajankohtainen?

 • Huoltoväli on merkityksellinen. Jos katon huoltohistoria on hämärän peitossa tai edellisestä huoltotoimenpiteestä on vierähtänyt aikaa, on aika toimia. Säännöllinen huolto lykkää suuremman kattoremontin tarvetta ja varmistaa katon pitkän käyttöiän.
 • Katon ikä ja tyyppi ovat avainasemassa päätöksenteossa. Ellet tiedä, koska katosi on viimeksi tarkistettu tai huollettu, on hyvä kutsua meidät tarkistamaan tilanne sinulle sopivana ajankohtana.
 • Vauriot, kuten halkeamat, irronneet katteet, sammal ja ruoste viittaavat huolenpidon tarpeeseen. Pienten ongelmien huomiotta jättäminen voi johtaa suurempiin vesivaurioihin ja korjauskustannuksiin.
 • Energiatehokkuus on huomionarvoinen seikka. Kattoremontti voi parantaa talon eristystä ja ilmatiiviyttä vähentäen lämmityskustannuksia ja varmistaen miellyttävän huoneilman laadun.

Pelkästään katon ulkonäkö ei yleensä paljasta kaikkea. Ammattilaisen suorittama tarkastus paljastaa piilevät ongelmat ja auttaa tekemään oikeat päätökset mahdollisten jatkotoimenpiteiden suhteen. Kattoremontti Vantaa – TaitoKatto palvelee!

TaitoKaton ilmainen katon kuntokartoitus

Mitä katollesi kuuluu? Ammattilaisen suorittama ilmainen katon kuntokartoitus sen kertoo. Kartoituksen avulla saat selkeän käsityksen katon nykytilasta ja mahdollisista jatkotoimenpiteistä. 

TaitoKaton kuntokartoituksessa arvioidaan mm. 

 • rakenteiden kunto
 • vesikate
 • villoitus
 • yläpohjan paloturvallisuus
 • katteen kunto
 • läpiviennit ja pellitykset

Kuntokartoitus vastaa muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

 • Miten vanha kattosi ja sen alusrakenteet voivat?
 • Onko tarpeen harkita niiden kokonaisvaltaista uusimista vai voisiko uusi pinnoitus riittää?
 • Milloin on järkevää harkita laajempaa remonttia?

Jos tarkastuksen perusteella esimerkiksi katon huolto, pinnoitus tai varsinainen kattoremontti on tarpeen, laadimme sinulle reilun tarjouksen. Palvelemme Vantaalla ja muualla Uudellamaalla sekä Hämeen seudulla. 

Tilaa maksuton kuntokartoitus »

Kattoremontti Vantaa – Laatua suureen tai vaativaankin kohteeseen

Olipa kohteesi sitten historiallinen aarre, laajempi kiinteistö tai muuten haastavampi katto, voit luottaa osaamiseemme. Kun kyseessä on kattoremontti Vantaalla tai lähiseuduilla, palvelemme ammattitaidolla.

Kattoremonttimme toteutetaan laadukkailla materiaaleilla, aikataulua ja budjettia kunnioittaen. Pyrimme minimoimaan mahdolliset häiriöt normaalille asumiselle tai työskentelylle. Läpinäkyvyys on toimintamme kulmakivi: dokumentoimme ja jaamme kaikki työvaiheet ja tekniset ratkaisut lähes reaaliajassa asiakkaallemme, jotta hän voi halutessaan seurata rakentamisen etenemistä.

Olemme ylpeitä siitä, että tekemämme työ kestää sekä aikaa että vaihtelevia sääolosuhteita. Valitsemalla meidät kumppaniksesi varmistat saavasi oikeasti parhaan katon.

Ota meihin yhteyttä!

Tilaa kattoremontti »
ääntä vaimentava kattomateriaali

Vaimenna Vantaan lentomelua kattoremontilla

Vantaan lentomelualueella asuminen tuo omat haasteensa äänimaailmaan – kukapa ei kaipaisi välillä hiljaisuutta ja rauhaa? Melua vaimentavilla kattomateriaaleilla tehostat äänimukavuutta kodissasi. 

Melua vaimentavalla kattomateriaalilla ja aluskatteen eristysvalinnoilla saadaan osaltaan hillittyä melun kantautumista sisätiloihin. Tiili on ominaisuuksiltaan parhaiten eristävä kattomateriaali, mutta myös bitumi on pätevä tähän tehtävään. Ja mikäli kattoasi peittää vaikkapa pelti, kattomateriaalin vaihtaminen vaimentavampaan materiaaliin on mahdollista.

Kysy lisää, kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista. 

Ota meihin yhteyttä »

Katto kuntoon – ota yhteyttä!

Kun katto kaipaa huolenpitoa, asiantuntijasi TaitoKatto palvelee Espoosta käsin Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Kysy lisää tai kerro suunnitelmistasi: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Johto ja toimisto

Marek Rudenas
Toimitusjohtaja
044 984 3560
marek@taitokatto.fi

Myynti ja markkinointi

Sakke Ikonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 976 7265
myynti@taitokatto.fi

Työmaat

Marmo Mõttus
Asennus- ja projektipäällikkö
041 313 2725
marmo@taitokatto.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​