Katto­remontti on taitolaji

Kattojen asennukset, remontit ja huollot ammattitaidolla kaikkiin kattotyyppeihin

Kattoremontit » Pyydä tarjous »

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Viiden tähden kattoremontti | Helsinki, Espoo, Vantaa, Kanta-Häme, Päijät-Häme & koko Uusimaa

Kattoalan suunnannäyttäjältä

Kattoremontti

Kaikkien kattotyyppien remontit kattojen asiantuntijalta.

Tutustu palveluun »

Kattohuolto

Ennakoivasti suoritettu kattohuolto on paras tapa pidentää katon elinkaarta ja säästää katon korjauskustannuksissa.

Tutustu palveluun »

Kuntotarkastus

Suosittelemme asiantuntijan suorittamaa kuntotarkastusta vähintään viiden vuoden välein.

Tutustu palveluun »

Kattoturva

Meiltä saat kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät paikalleen asennettuna.

Tutustu palveluun »

Peltisepäntyöt

TaitoKaton peltiseppä palvelee kaikissa katto- ja rakennuspeltitöissä.

Tutustu palveluun »

Aurinkoenergia

Valjasta aurinkoenergia hyötykäyttöön asiantuntijan mitoittamalla ja asentamalla voimalalla.

Tutustu palveluun »

"Enpä uskonut, että tällaista palvelua Suomessa enää saa rakennusalalla"

Kun kattoremonttiin päädytään, yleisimmin tarkoitus on tehdä se kerran elämässä. TaitoKatto pystyy tämän lupauksen täyttämään.

Otsikko on suora lainaus eräästä saamastamme Google-arvostelusta. Emme pelkästään rakenna kunnollista kattoa, vaan haluamme toiminnallamme nostaa alan käytännöt takaisin sille tasolle, jonka jokainen kattoremontin tilaaja ansaitsee.  

Työmme perustuu vankkaan ammattitaitoon, korkealuokkaisiin rakennusmateriaaleihin ja avoimeen vuorovaikutukseen asiakkaamme kanssa. Kaikki toimintamme on läpinäkyvää, ja tätä tukee tarkka dokumentointi yhteistyömme koko ajalta. 

Kattoremontti on taitolaji – ja me tiedämme rakentavamme sinulle parhaan katon. 

Pyydä tarjous »

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Omakotitalon betonitiilikaton, ikää 19-vuotta, pesu- ja pinnoitusurakka sujui kaikilta osin erinomaisesti! Myyjät esittelivät urakan sisällön työvaiheineen ja pinnoitukseen käytettävän tuotteen sekä pesun ja pinnoituksen hyödyt. Asenne oli ystävällinen ja palvelu asiantuntevaa, minkäänlaista ”tyrkyttämistä” ei ollut. Asiakas sai rauhassa harkita tarjousta ja tehdä lisäkysymyksiä. Kirjallinen tarjous oli sisällöltään asianmukainen.

Toteutusaika saatiin sovittua toiveiden mukaisesti, toki säävarauksella. Työn toteutti Miikka, joka oli todella ystävällinen, ahkera ja osaava ammattimies. Voin oman kokemukseni perusteella vilpittömästi suositella TaitoKatto Oy:tä.

R. Hokkanen

Kattojen korjaus | Katon pinnoitus | Katon kuntotarkastus

Tutustu referenssikohteisiin »

Lähes 40 vuotias betonitiilikatto uusittiin repaleiksi menneen vanhan aluskatteen takia. Kaikki tarjouspyynnöstä työn luovutukseen sujui sovitun mukaisesti - tai totta puhuen nopeammin ja tehokkaammin! Työmaan toiminta oli alusta asti ammattimaista ja niin vakuuttavaa ettei tilaajan asemassa tarvinnut huolia ja murheita kokea.

Työvaiheet dokumentoitiin ja kuvattiin asianmukaisesti. Vaihtoehdot yksityiskohtien toteutuksissa käytiin avoimesti työmaan ja tilaajan kesken yhteisesti läpi. Yllättäviä lisätöitä tms. kuluja ei tullut, urakkahinta piti. Iso Kiitos koko Taitokaton porukalle!

J. Keihokari

Ullakon tuuletus | Ullakon tuuletusjärjestelmien korjaukset | Kattojen asennus | Katon kuntotarkastus | Kattojen korjaus | Vesikourujen asennus

Tutustu referenssikohteisiin »

Ormaxin 18 vuotias katto puhdistettiin ja pinnoitettiin ja on kuin uusi. Teknisesti katto oli vielä ehjä ja sinänsä ok, tummunut ja likainen kyllä. Nyt loistaa uutena ja naapurit toivottavasti tilaavat Taitokatolta saman palvelun. Työ tehtiin sovittuna aikana ja aikataulussa sekä myös tarjouksen mukaisesti. Voin lämpimästi suositella Taitokattoa.

M. Bengtsson

Katon pinnoitus

Tutustu referenssikohteisiin »

Ammattimaista jälkeä ja hienosti pidettiin ajan tasalla projektin jokaisessa eri käänteissä. Firman edustaja oli aina tavoitettavissa. En ole tavannut vastaavanlaista palvelua tällä alalla. Erittäin vahva suositus.

P. Riski

Tutustu referenssikohteisiin »

Ylitti odotukset kirkkasti, todella ammattimaista toimintaa. Tieto kulki tosi hyvin, whatsappryhmä tekijöiden kanssa johon tuli päivittäin tilannekatsausta ja valokuvia. Enpä uskonut että tällaista palvelua suomessa enää saa rakennusalalla 👍

P. Selenius

Kattojen korjaus | Kattojen asennus | Kattoikkunoiden asennus | Vesikourujen asennus

Tutustu referenssikohteisiin »

Todella osaavia kavereita, tarjous tehtiin perustuen tarpeeseen ja hinta oli juuri sen mitä sovittiin. Työmaa siivottiin joka päivän päätteeksi ja mitään roskia ei jäänyt pyörimään. Kommunikaatio ja tiedotus pelasi koko projektin ajan ja yllätykset käytiin yhdessä läpi.

Suosittelen Taitokattoa lämpimästi. 6/5

T. Koski

Kattojen asennus | Katon kuntotarkastus

Tutustu referenssikohteisiin »

Kattoremontin eteneminen

Kuntokartoitus

Laadukas kattoremontti käynnistyy lähes poikkeuksetta katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta. Yhteydenottosi jälkeen asiantuntijamme tulee paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunnon.

Suunnitelma ja tarjous

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita, laadimme teille korjaussuunnitelman ja tarjouksen kattoremontista. Tarjous tehdään aina avaimet käteen -periaatteella.

Kattoremontin toteutus

Sovimme remontille ajankohdan ja otamme yhteyttä päivää ennen remontin alkua. Sovittuna aikana TaitoKaton oma asennusryhmä hoitaa remontin suunnitelman mukaan.

Paras katto kodillesi

Tiilikatto

Edustava ja ryhdikäs tiilikatto on pitkäikäisyytensä vuoksi edullisimpia katemateriaaleja, ja se voi kestää oikein huollettuna jopa 70 vuotta. Rakennamme näyttävät tiilikattomme suomalaisista, korkealaatuisista BMI Ormax -kattotiilistä. 

Meiltä tiilikattojen asennus, huolto, pinnoitus, remontointi – kaikkea katollesi!

Lue lisää »

Peltikatto

Suomen käytetyin vesikate on peltikatto, varma ja turvallinen valinta Pohjolan sääolosuhteissa – pitkällä takuuajalla. Se voidaan helposti asentaa eri kattoprofiileihin, on hyvin pitkäikäinen ja keveytensä vuoksi sopii erityisen hyvin asennettavaksi myös vanhoihin rakennuksiin.

Meiltä myös konesaumakatot, peltisepän todelliset taidonnäytteet.

Lue lisää »

Bitumikatto

Huopakatto eli bitumikatto on suosittu lujuutensa, keveytensä ja ylivertaisen hiljaisuutensa ansiosta. Bitumikatto sopii muun muassa ehdotonta vedenpitävyyttä vaativille tasakatoille ja haastaville monimuotoisille katoille.

Bitumikattoa eivät ruoste tai haalistuminen vaivaa, vaan se säilyttää näyttävyytensä vuodesta toiseen.

Lue lisää »

Ajankohtaista

TaitoKatto R&R Rakenna ja remontoi messuilla 1.-3.4.2022

Tule Rakenna ja Remontoi messuille keskustelemaan kestävästä tiilikatto ratkaisusta! R&R Myyrmäki-hallissa 1.-3.4.2022 TaitoKatto löytyy osastolta 3K Tule keskustelemaan kanssamme Kattoremontista Ormax tiilikatteista Vanh...
Lue lisää »

Katso kaikki uutiset täältä »

Katto kuntoon – ota yhteyttä!

Kun katto kaipaa huolenpitoa, asiantuntijasi TaitoKatto palvelee Espoosta käsin Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Kysy lisää tai kerro suunnitelmistasi: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Johto ja toimisto

Marek Rudenas
Toimitusjohtaja
044 984 3560
marek@taitokatto.fi

Myynti ja markkinointi

Sakke Ikonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 976 7265
myynti@taitokatto.fi

Työmaat

Marmo Mõttus
Asennus- ja projektipäällikkö
041 313 2725
marmo@taitokatto.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​