​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

TaitoKatto – Luottamuksesi arvoinen urakoitsija

Avoimuudella, poikkeuksellisella asiakaskokemuksella ja raudanlujalla ammattitaidolla rakennetaan paras katto. 

TaitoKaton tarina sai alkunsa vuonna 2020, kun kolme alalla pitkään työskennellyttä osaajaa halusi tehdä asiat oikein. Vaikka yritys on nuori, ovat sen omistajat ja työntekijät jo kymmeniä vuosia alalla ja Suomessa vaikuttaneita katonrakennusalan ammattilaisia. 

Olemme luotettava kumppani, joka osoittaa sen konkreettisesti. Haluamme toimittaa vain laatua – ja että asiakas saa pikkuisen enemmän kuin mitä tilaa. 

Meillä on halu ja osaaminen tehdä laadukkaita kattoremontteja läpinäkyvästi niin, että asiakaskin voi päivittäin nähdä miten ja millä tavalla katon rakentaminen edistyy ja millaista jälkeä syntyy. Kuvaamme ja raportoimme asiakkaalle kaikki työvaiheet ja tekniset ratkaisut koko kattoremontin ajalta. 

Emme välttämättä ole se halvin vaihtoehto, sillä huomiomme on aina laajemmassa kokonaiskuvassa: Periaatteemme on tehdä tarvittavat toimenpiteet kattoremontin yhteydessä hyvää rakennustapaa, -määräyksiä ja valmistajien asennusohjeita noudattaen. Turhaa tai puolittaista työtä ei meidän nimemme alla tehdä.

Ota yhteyttä »

Muutos tapahtuu tasoa nostamalla

Edellisessä kappaleessa mainitsimme, että suurimpia syitä TaitoKaton perustamiseen oli halu tehdä asioita oikein ja läpinäkyvästi. Alallamme toimijoilla on eri käytäntöjä ja tasoja, ja urakoitsijan valitseminen voi tuntua toisinaan asiakkaasta jopa arpapeliltä.  

TaitoKatto haluaa osaltaan toimia katonrakennusalan suunnannäyttäjänä. Me uskomme, että kun asioita tehdään systemaattisesti oikein, pitää muidenkin hiljalleen nostaa kierroksia pysyäkseen kyydissä. Muutos tapahtuu tasoa nostamalla ja esimerkiksi ottamalla vakiona mukaan niitä palveluita, joista on ehkä helppo lisälaskuttaa mutta jotka kuuluvat työhön.

Lukijasta voi ehkä tuntua, että ylikorostamme rakennusmääräysten ja asennusohjeiden mukaan toimimista. Hyvä rakennustapa on kuitenkin tärkeimpiä tekijöitä, joiden avulla muutos saavutetaan. 

Jos haluat tietää lisää periaatteistamme, avaamme prosessia lisää Taitokaton kattoremontti- välilehdellä.

TaitoKaton kattoremontti »

Ajankohtaista

TaitoKatto R&R Rakenna ja remontoi messuilla 1.-3.4.2022

Tule Rakenna ja Remontoi messuille keskustelemaan kestävästä tiilikatto ratkaisusta! R&R Myyrmäki-hallissa 1.-3.4.2022 TaitoKatto löytyy osastolta 3K Tule keskustelemaan kanssamme Kattoremontista Ormax tiilikatteista Vanh...
Lue lisää »

Katso kaikki uutiset täältä »

Katto kuntoon – ota yhteyttä!

Kun katto kaipaa huolenpitoa, asiantuntijasi TaitoKatto palvelee Espoosta käsin Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Kysy lisää tai kerro suunnitelmistasi: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Johto ja toimisto

Marek Rudenas
Toimitusjohtaja
044 984 3560
marek@taitokatto.fi

Myynti ja markkinointi

Sakke Ikonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 976 7265
myynti@taitokatto.fi

Työmaat

Marmo Mõttus
Asennus- ja projektipäällikkö
041 313 2725
marmo@taitokatto.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​