​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

TaitoKatto – Luottamuksesi arvoinen urakoitsija

Avoimuudella, poikkeuksellisella asiakaskokemuksella ja raudanlujalla ammattitaidolla rakennetaan paras katto. 

TaitoKaton tarina sai alkunsa vuonna 2020, kun kolme alalla pitkään työskennellyttä osaajaa halusi tehdä asiat oikein. Vaikka yritys on nuori, ovat sen omistajat ja työntekijät jo kymmeniä vuosia alalla ja Suomessa vaikuttaneita katonrakennusalan ammattilaisia. 

Olemme luotettava kumppani, joka osoittaa sen konkreettisesti. Haluamme toimittaa vain laatua – ja että asiakas saa pikkuisen enemmän kuin mitä tilaa. 

Meillä on halu ja osaaminen tehdä laadukkaita kattoremontteja läpinäkyvästi niin, että asiakaskin voi päivittäin nähdä miten ja millä tavalla katon rakentaminen edistyy ja millaista jälkeä syntyy. Kuvaamme ja raportoimme asiakkaalle kaikki työvaiheet ja tekniset ratkaisut koko kattoremontin ajalta. 

Emme välttämättä ole se halvin vaihtoehto, sillä huomiomme on aina laajemmassa kokonaiskuvassa: Periaatteemme on tehdä tarvittavat toimenpiteet kattoremontin yhteydessä hyvää rakennustapaa, -määräyksiä ja valmistajien asennusohjeita noudattaen. Turhaa tai puolittaista työtä ei meidän nimemme alla tehdä.

Ota yhteyttä »

Muutos tapahtuu tasoa nostamalla

Edellisessä kappaleessa mainitsimme, että suurimpia syitä TaitoKaton perustamiseen oli halu tehdä asioita oikein ja läpinäkyvästi. Alallamme toimijoilla on eri käytäntöjä ja tasoja, ja urakoitsijan valitseminen voi tuntua toisinaan asiakkaasta jopa arpapeliltä.  

TaitoKatto haluaa osaltaan toimia katonrakennusalan suunnannäyttäjänä. Me uskomme, että kun asioita tehdään systemaattisesti oikein, pitää muidenkin hiljalleen nostaa kierroksia pysyäkseen kyydissä. Muutos tapahtuu tasoa nostamalla ja esimerkiksi ottamalla vakiona mukaan niitä palveluita, joista on ehkä helppo lisälaskuttaa mutta jotka kuuluvat työhön.

Lukijasta voi ehkä tuntua, että ylikorostamme rakennusmääräysten ja asennusohjeiden mukaan toimimista. Hyvä rakennustapa on kuitenkin tärkeimpiä tekijöitä, joiden avulla muutos saavutetaan. 

Jos haluat tietää lisää periaatteistamme, avaamme prosessia lisää Taitokaton kattoremontti- välilehdellä.

TaitoKaton kattoremontti »

Ajankohtaista

TaitoKatto R&R Rakenna ja remontoi messuilla 1.-3.4.2022

Tule Rakenna ja Remontoi messuille keskustelemaan kestävästä tiilikatto ratkaisusta! R&R Myyrmäki-hallissa 1.-3.4.2022 TaitoKatto löytyy osastolta 3K Tule keskustelemaan kanssamme Kattoremontista Ormax tiilikatteista Vanh...
Lue lisää »

Katso kaikki uutiset täältä »

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Omakotitalon betonitiilikaton, ikää 19-vuotta, pesu- ja pinnoitusurakka sujui kaikilta osin erinomaisesti! Myyjät esittelivät urakan sisällön työvaiheineen ja pinnoitukseen käytettävän tuotteen sekä pesun ja pinnoituksen hyödyt. Asenne oli ystävällinen ja palvelu asiantuntevaa, minkäänlaista ”tyrkyttämistä” ei ollut. Asiakas sai rauhassa harkita tarjousta ja tehdä lisäkysymyksiä. Kirjallinen tarjous oli sisällöltään asianmukainen.

Toteutusaika saatiin sovittua toiveiden mukaisesti, toki säävarauksella. Työn toteutti Miikka, joka oli todella ystävällinen, ahkera ja osaava ammattimies. Voin oman kokemukseni perusteella vilpittömästi suositella TaitoKatto Oy:tä.

R. Hokkanen

Kattojen korjaus | Katon pinnoitus | Katon kuntotarkastus

Tutustu referenssikohteisiin »

Lähes 40 vuotias betonitiilikatto uusittiin repaleiksi menneen vanhan aluskatteen takia. Kaikki tarjouspyynnöstä työn luovutukseen sujui sovitun mukaisesti - tai totta puhuen nopeammin ja tehokkaammin! Työmaan toiminta oli alusta asti ammattimaista ja niin vakuuttavaa ettei tilaajan asemassa tarvinnut huolia ja murheita kokea.

Työvaiheet dokumentoitiin ja kuvattiin asianmukaisesti. Vaihtoehdot yksityiskohtien toteutuksissa käytiin avoimesti työmaan ja tilaajan kesken yhteisesti läpi. Yllättäviä lisätöitä tms. kuluja ei tullut, urakkahinta piti. Iso Kiitos koko Taitokaton porukalle!

J. Keihokari

Ullakon tuuletus | Ullakon tuuletusjärjestelmien korjaukset | Kattojen asennus | Katon kuntotarkastus | Kattojen korjaus | Vesikourujen asennus

Tutustu referenssikohteisiin »

Ormaxin 18 vuotias katto puhdistettiin ja pinnoitettiin ja on kuin uusi. Teknisesti katto oli vielä ehjä ja sinänsä ok, tummunut ja likainen kyllä. Nyt loistaa uutena ja naapurit toivottavasti tilaavat Taitokatolta saman palvelun. Työ tehtiin sovittuna aikana ja aikataulussa sekä myös tarjouksen mukaisesti. Voin lämpimästi suositella Taitokattoa.

M. Bengtsson

Katon pinnoitus

Tutustu referenssikohteisiin »

Ammattimaista jälkeä ja hienosti pidettiin ajan tasalla projektin jokaisessa eri käänteissä. Firman edustaja oli aina tavoitettavissa. En ole tavannut vastaavanlaista palvelua tällä alalla. Erittäin vahva suositus.

P. Riski

Tutustu referenssikohteisiin »

Ylitti odotukset kirkkasti, todella ammattimaista toimintaa. Tieto kulki tosi hyvin, whatsappryhmä tekijöiden kanssa johon tuli päivittäin tilannekatsausta ja valokuvia. Enpä uskonut että tällaista palvelua suomessa enää saa rakennusalalla 👍

P. Selenius

Kattojen korjaus | Kattojen asennus | Kattoikkunoiden asennus | Vesikourujen asennus

Tutustu referenssikohteisiin »

Todella osaavia kavereita, tarjous tehtiin perustuen tarpeeseen ja hinta oli juuri sen mitä sovittiin. Työmaa siivottiin joka päivän päätteeksi ja mitään roskia ei jäänyt pyörimään. Kommunikaatio ja tiedotus pelasi koko projektin ajan ja yllätykset käytiin yhdessä läpi.

Suosittelen Taitokattoa lämpimästi. 6/5

T. Koski

Kattojen asennus | Katon kuntotarkastus

Tutustu referenssikohteisiin »

Katto kuntoon – ota yhteyttä!

Kun katto kaipaa huolenpitoa, asiantuntijasi TaitoKatto palvelee Espoosta käsin Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Kysy lisää tai kerro suunnitelmistasi: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Johto ja toimisto

Marek Rudenas
Toimitusjohtaja
044 984 3560
marek@taitokatto.fi

Myynti ja markkinointi

Sakke Ikonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 976 7265
myynti@taitokatto.fi

Työmaat

Marmo Mõttus
Asennus- ja projektipäällikkö
041 313 2725
marmo@taitokatto.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​