Aurinkoenergia

Ota yhteyttä »

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Aurinkopaneelit | Helsinki, Espoo, Vantaa & Uusimaa

Oma voimala muuntaa auringon väsymättä säteilemän energian tuotoksi sinulle – kattoasiantuntijan optimaalisesti asentamana.

Kelpaisiko ehtymätön aurinkovoima? TaitoKatto asentaa aurinkopaneelit Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja koko Uudellamaalla niin kotitalouksille kuin yrityksille ja taloyhtiöillekin. 

Aurinkopaneelit tuottavat leveysasteillamme sähköä moitteettomasti noin yhdeksän kuukautta vuodesta. Valoisa kevät ja viileämpi, mutta aurinkoinen sää paikkaavat kolmen pimeimmän talvikuukauden vajetta.

Mitoitamme ja asennamme aurinkopaneelit kohteesi tarpeiden mukaan. Suurin osa aurinkosähköjärjestelmän asentamisesta tapahtuu katolla, ja me tunnemme kattosi: Jokaiselle kattotyypille on sopiva kiinnitysratkaisu. Paneelit voidaan tapauksesta riippuen asentaa myös seinään tai maahan. 

Ennen aurinkosähköjärjestelmän asentamista katon kunto kannattaa tarkistaa ja hoitaa mahdolliset korjaustarpeet, jotta aurinkopaneelit voivat palvella vuosikymmeniä – vähintään yhtä kauan kuin säännöllisesti huolettu kattosi remontin jälkeen! 

Valjasta aurinkoenergia hyötykäyttöön ja minimoi riippuvuutesi kaupallisesta sähköstä. Kysy lisää tai pyydä maksuton kartoituskäynti, niin pistäydymme arvioimassa kohteesi. 

Tilaa kartoituskäynti »

Aurinkopaneelit katollesi kokonaisratkaisuna

Maksuton kartoitus

Tulemme tutustumaan kohteeseen, ja kartoituksen perusteella laadimme tarjouksen. Mikäli katon kunto vaatii huomiota, saat meiltä kattohuolto- ja kattoremonttipalvelut ennen asennusta.  

Suunnittelu ja asennuksen aikataulutus

Suunnittelemme kohteeseesi optimaalisen aurinkosähköjärjestelmän sillä periaatteella, että suurin osa voimalan tuottamasta sähköstä saadaan hyödynnettyä kiinteistössäsi. Huolellinen suunnittelu varmistaa sujuvan prosessin. 

Lupa-asiat

Autamme tarvittaessa toimenpideluvan hakemisessa ja haemme kytkentäluvan verkkoyhtiöstäsi.

Asennus

Sovittuna aikana saavumme asentamaan aurinkosähköjärjestelmäsi toimintavalmiiksi. Opastamme järjestelmän käytössä ja tehokkaassa hyödyntämisessä. 

Lopputarkistus ja dokumentointi

Lopuksi varmistamme, että voimala toimii kuten pitää. Dokumentoimme prosessin alusta lähtien ja luovutamme asiakirjat sinulle. 

Muistathan, että voit aina myöhemminkin kääntyä puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää voimalastasi! 

Ota yhteyttä »

Katto kuntoon – ota yhteyttä!

Kun katto kaipaa huolenpitoa, asiantuntijasi TaitoKatto palvelee Espoosta käsin Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Kysy lisää tai kerro suunnitelmistasi: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Johto ja toimisto

Marek Rudenas
Toimitusjohtaja
044 984 3560
marek@taitokatto.fi

Myynti ja markkinointi

Sakke Ikonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 976 7265
myynti@taitokatto.fi

Työmaat

Marmo Mõttus
Asennus- ja projektipäällikkö
041 313 2725
marmo@taitokatto.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​