Ormax-tiilikatto

Ota yhteyttä »

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Tiilikattoremontti | Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa

Edustava ja ryhdikäs tiilikatto on pitkäikäisyytensä vuoksi edullisimpia katemateriaaleja, ja se voi kestää oikein huollettuna jopa 70 vuotta.

TaitoKatolta tiilikattoremontti Espoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla niin yksityis- kuin yrityskohteisiin sekä taloyhtiöille. Rakennamme näyttävät tiilikattomme suomalaisista, ensiluokkaisista BMI Ormax -kattotiilistä.  

Kunnolla tehty ja rakkaudella huollettu tiilikatto tarjoaa suojaa vuosikymmenien ajan, jopa 70 vuotta. Mistä sitten tietää, koska tiilikattoremontti on ajankohtainen?

Jos huoltovälit ovat venähtäneet tai kattoa koristaa pikemminkin sammal kuin tiili, on aika kutsua meidät paikalle. Tarkastamme, onko kosteus päässyt nakertamaan tiiliä ja sitä kautta mahdollisesti myös rakenteita, vai riittäisikö katolle pelkkä pesu ja pinnoitus. 

Tiilikattoremontissa vaihdetaan tiilit uusiin ja aluskatteen mahdolliset vauriot voidaan tarkastaa ja korjata. Vanhojen tiilien vaihto uusiin pystytään toteuttamaan parhaimmillaan jopa päivässä.

Jos tiilet ja aluskate ovat kunnossa, tiilikaton pinnoitus riittää. Hintaeroa näillä kahdella vaihtoehdolla ei tosin juuri ole. 

Tiilikattoremontti on pitkälle tulevaisuuteen kantava investointi, ja me teemme siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Joustavan rahoituksen avulla voit valita, paljonko haluat lyhentää summaa kuussa – tai maksaa vaikka kaikki kerralla.

Pyydä maksuton kartoitus, niin katsotaan, onko tiilikattosi remontin tarpeessa!

Tilaa kartoituskäynti »

Vaivaton tiilikattoremontti betoni- tai savitiilestä

Tiilikatteissa on kaksi loistavaa vaihtoehtoa: Betonitiilli ja savitiili.

Savitiili on perinteinen, todella kestävä ja edustavan näköinen materiaali katolle. Savitiilikatto voi kestää yli sata vuotta, edellyttäen tietysti, että katto on ensinnäkin tehty hyvin mutta toisaalta myös hyvin huollettu.

Betonitiili on yleistynyt ja ajanut suosiossa perinteisen savitiilen ohi. Se on edullisempi hankkia, monin tavoin modernimpi, ja sen avulla rakennukseen saadaan ihan oma ilmeensä. Betonitiilikatto hyvin huollettuna voi kestää jopa 70 vuotta, mutta yleinen käyttöikä on 50 vuoden paikkeilla.

Tiilikate vaatii kohtalaisen jyrkän kattomuodon sekä hyvän aluskatteen suojatakseen rakennusta riittävästi. Mikäli tiilikatto ei ole kohteeseesi mahdollinen, ei huolta: esimerkiksi tiilikuviopeltikatteella tai bitumikatteella saa luotua kauniin kuvioinnin katollesi. 

Viiden tähden kattoremontti

Ilmainen kartoituskäynti

Laadukas remontti käynnistyy aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta. Yhteydenottosi jälkeen asiantuntijamme tulee paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunnon.

Suunnitelma ja tarjous

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita, laadimme teille korjaussuunnitelman ja tarjouksen kattoremontista. Tarjous tehdään aina avaimet käteen -periaatteella.

Kattoremontin toteutus

Sovimme remontille ajankohtan ja otamme yhteyttä päivää ennen remontin alkua. Sovittuna aikana TaitoKaton oma asennusryhmä hoitaa remontin suunnitelman mukaan. 

Läpinäkyvä prosessi

TaitoKatto toimii aina valmistajien asennusohjeiden ja rakennusmääräysten mukaisesti. Saat säännöllisesti tietoa ja kuvia remontin etenemisestä. Dokumentoimme työvaiheet tarkasti: jatkossa on helppoa selvittää, mitä katolla on tehty. 

Joustava rahoitus

Kattoremontti kuten haluat: OP:n rahoituksella 30 päivän korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Autamme sinua rahoituksen järjestämisessä! 

10 vuoden työtakuu

Kaikilla kattoremonteillamme on valmistajien takuiden lisäksi 10 vuoden työtakuu. 

BMI Ormax – Suomen suosituin tiilikatto kunnon takuulla

BMI Ormax on kestävä kate kodillesi. Olipa kyseessä sitten kattosaneeraus tai uudisrakennus, Ormax on ollut Suomen suosituin tiilikatto jo pitkään.

Valitsemalla kotimaisen BMI Ormax -tiilikaton saat turvallisen, kestävän ja talon arvoa nostavan katon, joka kestää vuosikymmeniä. Pitkäikäisyytensä ansiosta tiilikatto on yksi edullisimmista katemateriaaleista. Saat meiltä myös kaikki kattoon tarvittavat lisätarvikkeet kuten kattoturvatuotteet.

BMI Ormax -tiilikatto on nopea asentaa ja helppo huoltaa. Ormax-tiilien runkotakuu on 30 vuotta, ja tiilikate kestää oikein huollettuna jopa 70 vuotta.

Tutustu BMI Ormax -tiilikattoihin »

BMI Ormax+ -lapetiili

Ormax-betonikattotiili on kestävä, kaunis ja hiljainen katemateriaali sekä uudisrakentamiseen että vanhan katon korjaamiseen.

Ormax on Suomen olosuhteisiin suunniteltu katto. Klassinen läpivärjätty kaksiaaltoinen betonikattotiili on helppo asentaa ja lukuisia värivaihtoehtoja.

Ormaxia saa seitsemää eri väriä – tietenkin laajalla kattotarvikevalikoimalla. Suomessa kehitetty ja valmistettu Ormax on kattotiili vaativiin sääoloihin, ja siinä on kestävä pintamaalaus.

Lisätietoa »

BMI Evo -lapetiili

Ormax EVO -kattotiili on kehitetty Suomen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Moderni ja linjakas muoto sopii sekä uudis- että korjauskohteisiin.

Ekologinen ja kestävä Ormax EVO -tiilikatto suojaa taloasi jopa seuraavat 70 vuotta. Tiili lukkiutuu saumaansa tiivisti mittatarkan lukkosauman ansiosta ja pysyy vakaasti paikallaan erilaisissa olosuhteissa.

Kotimainen, läpivärjätty Ormax EVO -tiili valmistetaan Orimattilassa, yhdessä Euroopan edistyksellisemmistä kattotiilitehtaista. Valmistusprosessissa jokainen kattotiili läpivalaistaan tasaisen laadun varmistamiseksi. Saatavana viisi upeaa värisävyä!

Lisätietoa »

BMI Protector -lapetiili

Ormax Protector+ betonitiilikatossa yhdistyvät kaunis, perinteinen ulkonäkö ja pitkä elinkaari.

Kotimaisen, läpivärjätyn Ormax Protector+ -kattotiilen rauhallinen aaltomainen muoto sopii suomalaiseen luontoon ja perinteiseen arkkitehtuuriimme – niin uudis- kuin korjausrakentamiseen.

Ainutlaatuinen Protector+ -pinnoite hylkii tehokkaasti likaa sekä kasvillisuutta. Lämpöä heijastava pinta takaa lisäksi miellyttävän sisäilman myös kesän helteillä. Ormax Protector+ -betonitiilkaton pinnoite suojaa UV-säteilyltä, jolloin väri pysyy pitkään haalistumatta. Saatavana viisi upeaa värisävyä!

Lisätietoa »

BMI Vittinge -savitiilet E13 ja T11

Perinteinen savikattotiili pohjoismaiseen rakennusperinteeseen.

Ainutlaatuinen väri ja pintarakenne ovat varmasti tuttuja, sillä se on yleisimmin käytetty savikattotiili.

Vittinge soveltuu siksi hyvin sekä kattokorjauksiin että uusiin perinnetaloihin. Vittinge-savikattotiili on erittäin pitkäikäinen, ja vuosien myötä se vain kaunistuu.

Vittingeä on saatavissa kaksi mallia: E13 ja T11. 

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Omakotitalon betonitiilikaton, ikää 19-vuotta, pesu- ja pinnoitusurakka sujui kaikilta osin erinomaisesti! Myyjät esittelivät urakan sisällön työvaiheineen ja pinnoitukseen käytettävän tuotteen sekä pesun ja pinnoituksen hyödyt. Asenne oli ystävällinen ja palvelu asiantuntevaa, minkäänlaista ”tyrkyttämistä” ei ollut. Asiakas sai rauhassa harkita tarjousta ja tehdä lisäkysymyksiä. Kirjallinen tarjous oli sisällöltään asianmukainen.

Toteutusaika saatiin sovittua toiveiden mukaisesti, toki säävarauksella. Työn toteutti Miikka, joka oli todella ystävällinen, ahkera ja osaava ammattimies. Voin oman kokemukseni perusteella vilpittömästi suositella TaitoKatto Oy:tä.

R. Hokkanen

Kattojen korjaus | Katon pinnoitus | Katon kuntotarkastus

Tutustu referenssikohteisiin »

Lähes 40 vuotias betonitiilikatto uusittiin repaleiksi menneen vanhan aluskatteen takia. Kaikki tarjouspyynnöstä työn luovutukseen sujui sovitun mukaisesti - tai totta puhuen nopeammin ja tehokkaammin! Työmaan toiminta oli alusta asti ammattimaista ja niin vakuuttavaa ettei tilaajan asemassa tarvinnut huolia ja murheita kokea.

Työvaiheet dokumentoitiin ja kuvattiin asianmukaisesti. Vaihtoehdot yksityiskohtien toteutuksissa käytiin avoimesti työmaan ja tilaajan kesken yhteisesti läpi. Yllättäviä lisätöitä tms. kuluja ei tullut, urakkahinta piti. Iso Kiitos koko Taitokaton porukalle!

J. Keihokari

Ullakon tuuletus | Ullakon tuuletusjärjestelmien korjaukset | Kattojen asennus | Katon kuntotarkastus | Kattojen korjaus | Vesikourujen asennus

Tutustu referenssikohteisiin »

Ormaxin 18 vuotias katto puhdistettiin ja pinnoitettiin ja on kuin uusi. Teknisesti katto oli vielä ehjä ja sinänsä ok, tummunut ja likainen kyllä. Nyt loistaa uutena ja naapurit toivottavasti tilaavat Taitokatolta saman palvelun. Työ tehtiin sovittuna aikana ja aikataulussa sekä myös tarjouksen mukaisesti. Voin lämpimästi suositella Taitokattoa.

M. Bengtsson

Katon pinnoitus

Tutustu referenssikohteisiin »

Ammattimaista jälkeä ja hienosti pidettiin ajan tasalla projektin jokaisessa eri käänteissä. Firman edustaja oli aina tavoitettavissa. En ole tavannut vastaavanlaista palvelua tällä alalla. Erittäin vahva suositus.

P. Riski

Tutustu referenssikohteisiin »

Ylitti odotukset kirkkasti, todella ammattimaista toimintaa. Tieto kulki tosi hyvin, whatsappryhmä tekijöiden kanssa johon tuli päivittäin tilannekatsausta ja valokuvia. Enpä uskonut että tällaista palvelua suomessa enää saa rakennusalalla 👍

P. Selenius

Kattojen korjaus | Kattojen asennus | Kattoikkunoiden asennus | Vesikourujen asennus

Tutustu referenssikohteisiin »

Todella osaavia kavereita, tarjous tehtiin perustuen tarpeeseen ja hinta oli juuri sen mitä sovittiin. Työmaa siivottiin joka päivän päätteeksi ja mitään roskia ei jäänyt pyörimään. Kommunikaatio ja tiedotus pelasi koko projektin ajan ja yllätykset käytiin yhdessä läpi.

Suosittelen Taitokattoa lämpimästi. 6/5

T. Koski

Kattojen asennus | Katon kuntotarkastus

Tutustu referenssikohteisiin »

Katto kuntoon – ota yhteyttä!

Kun katto kaipaa huolenpitoa, asiantuntijasi TaitoKatto palvelee Espoosta käsin Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Kysy lisää tai kerro suunnitelmistasi: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Johto ja toimisto

Marek Rudenas
Toimitusjohtaja
044 984 3560
marek@taitokatto.fi

Myynti ja markkinointi

Sakke Ikonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 976 7265
myynti@taitokatto.fi

Työmaat

Marmo Mõttus
Asennus- ja projektipäällikkö
041 313 2725
marmo@taitokatto.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​