Kattoturvatuotteet

Ota yhteyttä »

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Suomalaiset kattoturvatuotteet kotimaisille katoille

Turvaa Uudenmaan katoille! Kattosillat ja tikkaat varmistavat kattosi riskittömän huolenpidon siinä missä lumieste varjelee pihalla liikkujaa ja ohikulkijaa vaaratilanteilta.

Toimitamme ja asennamme Espoon, Vantaan ja koko maakuntamme alueella laadukkaat, kotimaiset kattoturvatuotteet kaikille kattotyypeille. 

Tarvitaanpa turvaa sitten tiilikattoiseen pientaloon tai firman bitumikattoiseen päämajaan, kattojen kokonaisvaltainen asiantuntija astuu avuksesi. Eikä pidä unohtaa myöskään esimerkiksi teollisuushallien, varastorakennusten tai ahkerasti katolla puurtavien aurinkopaneelien suojaamista! 

TaitoKaton kattoturvatuotteet asennetaan tarkasti kohteesi mittojen mukaan. Jyrkät katot tai korkeuksiin kohoavat kiinteistöt eivät kokeneita asentajiamme huimaa. Kattoturvatuotteiden asentaminen on osassa kohteita myös lakisääteistä, ja näistä kerromme sinulle mielellämme tarvittaessa lisää. 

Myös kattoturvatuotteet vaativat ajoittain huoltoa. Me selvitämme aina katolle kivutessamme, esimerkiksi kuntotarkastuksen ohessa, luonnollisesti myös niiden kunnon. 

Varmista siis oman turvallisuutesi lisäksi myös nuohoojan sekä kattosi huolenpitäjien varma liikkuminen – ja näin ollen myös hommien ripeä hoitaminen. 

Kruunaa kattosi kunnollisilla turvatuotteilla

Tikkaat

  • Turvalliset seinätikkaat katolle nousuun
  • Lapetikkaat katolla nousemiseen

Kattosillat

  • Turvallinen kulkureitti huoltoa vaativille läpivienneille
  • Turvaköysikiinnikkeet ja turvakaiteet

Lumiesteet

  • Putki- ja ritilälumiesteet
  • Estetään lumen liukuminen alas katolta
  • Turvataan talon sisäänkulkureitit
Ota yhteyttä »

Lumiesteet

Lumieste on järkivalinta kaikenlaisille katoille: se pysäyttää katolta putoavan lumen tai jään vaaratilanteita estäen. Asuinrakennusten lisäksi on hyvä muistaa suojata myös katokset, autotallit, varastot, eläinsuojat ja muut kohteet, joiden sisään tai joiden lähistöllä kuljetaan. 

Jos katolta tippuva lumi tai jää aiheuttaa henkilö- tai omaisuusvahinkoja, kiinteistön omistaja on korvausvelvollinen. Kun lumiesteet on asianmukaisesti asennettu, todennäköisyys vahingolle pienenee merkittävästi, eikä vakuutuksissakaan voida vedota puutteelliseen kattoturvaan. 

Mikäli räystäisiin kertyy sinnikkäästi jääpuikkoja tai kiusallista "tippukivilunta", voimme asentaa myös räystäsesteet turvaamaan maan tasolla tallaavaa. Lumiaita taas on astetta estettä järeämpi stoppari. Mitä katollesi tarvitaankaan, me ratkaisemme. 

Tikkaat

Jotta katolle nouseminen ja siellä liikkuminen on sujuvaa ja turvallista, kannattaa kääntää huomio tikkaisiin. Tikkaat ovat perinteinen, mutta sitäkin parempi kattoturvatuote, jotka jokaiselta katolta ja seinustalta on hyvä löytyä.  

Kiinnitämme soveltuvat tikkaat rakennuksen seinustalle ja lapetikkaat katolla liikkumista varmistamaan. Jos talossasi on useampi kuin yksi kerros, myös palotikkaat on lain mukaan asennettava. 

Huomioithan, että rakentamismääräysten mukaan kaikkiin yli kahdeksan metrin korkeuteen yltäviin talotikkaisiin on nykyisin asennettava joko nousukisko tai selkäsuojus. 

TaitoKatto asentaa kaikkiin seinä- ja kattomateriaaleihin sopivat tikkaat kiinnikkeineen. 

Kattosilta

Kattosilta asennetaan harjansuuntaisesti seinä- tai lapetikkaiden jatkeeksi, ja sen tehtävänä on varmistaa sujuva ja turvallinen kulku. 

Myös kattosilta on osin lakisääteinen: se on pakollinen kaikilla yli kaksikerroksisten rakennusten katoilla, joiden jyrkkyys on 1:8 tai jyrkempi. Jos rakennus on matalampi mutta sen katto kovin kalteva, suosittelemme ehdottomasti kattosiltaa työn turvaajaksi. 

Huomaamme kattoturvatuotteiden merkityksen päivittäisessä työssämme, ja siispä myös asentamamme kattosillat ovat piirun verran parempia: niissä on turvaköysikiinnikkeet ja turvakaiteet vakiovarusteina. 

Katto kuntoon – ota yhteyttä!

Kun katto kaipaa huolenpitoa, asiantuntijasi TaitoKatto palvelee Espoosta käsin Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Kysy lisää tai kerro suunnitelmistasi: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Johto ja toimisto

Marek Rudenas
Toimitusjohtaja
044 984 3560
marek@taitokatto.fi

Myynti ja markkinointi

Sakke Ikonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 976 7265
myynti@taitokatto.fi

Työmaat

Marmo Mõttus
Asennus- ja projektipäällikkö
041 313 2725
marmo@taitokatto.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​