Konesaumakatto

Ota yhteyttä »

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Konesaumakattoremontti | Vantaa, Espoo & muu Uusimaa

Konesaumakatto on käsityönä tehty peltisepän taidonnäyte, joka suojaa kotiasi oikein huollettuna jopa vuosisadan ajan.

Kunnollinen konesaumakatto ei uusimista turhan usein kaipaa, mutta kun sen aika on, tilaa TaitoKatolta konesaumakattoremontti Espoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla niin yksityis- kuin yrityskohteisiin sekä taloyhtiöille.

Oikein asennettuna konesaumakatto on ehdottoman tiivis ja kestää ammattilaisen tekemänä, säännöllisesti huollettuna jopa 100 vuotta.

Kun aletaan lähestyä kultaisia vuosia ja korjaustarpeet tihenevät, on remontti pikkuhiljaa ajankohtainen. Erityisesti jos kattoa ei ole tarkastettu tai huollettu säännöllisesti, on ammattilaisen hyvä kivuta katsomaan tilannetta. 

Konesaumakattoremontti on todella pitkälle tulevaisuuteen kantava investointi, ja me teemme siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Joustavan rahoituksen avulla voit valita, paljonko haluat lyhentää summaa kuussa – tai maksaa vaikka koko summan kerralla.

Pyydä maksuton kartoitus, niin katsotaan, onko konesaumakattosi remontin tarpeessa!

Tilaa kartoituskäynti »

Konesaumakatto kestää sukupolvelta toiselle

Konesaumakatto on peltisepältä kysyttäessä se ainut ja oikea ratkaisu. Toimiva, pitkäikäinen lopputulos vaatii ammattipätevyyden lisäksi erikoistyökalut: kokenut kattopeltiseppämme rakentaa arvokkaan kruunun katollesi käsityönä.

Konesaumakatto on koko pinta-alaltaan täysin tiivis: Tuuletus on hoidettava esimerkiksi alipainetuulettimin. Tämä tulee huomioida jo suunnitteluvaiheessa ja pohjatöitä tehtäessä, jotta rakenteisiin saadaan luotua riittävä ja toimiva tuuletus.

Vesitiiviytensä vuoksi konesaumakatto soveltuu sekä jyrkille että myös erittäin loiville katoille, joihin muut peltikatot eivät normaalisti sopisi.

Konesaumakatto on oiva valinta, koska

  • se on pitkäikäinen ja erittäin vesitiivis.
  • ylläpito- ja huoltokustannukset ovat pienet.
  • siihen ei tehdä ainuttakaan reikää kiinnitystä varten.
  • se sopii loiville ja jyrkille kattotyypeille.

Viiden tähden kattoremontti

Ilmainen kartoituskäynti

Laadukas remontti käynnistyy aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta. Yhteydenottosi jälkeen asiantuntijamme tulee paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunnon.

Suunnitelma ja tarjous

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita, laadimme teille korjaussuunnitelman ja tarjouksen kattoremontista. Tarjous tehdään aina avaimet käteen -periaatteella.

Kattoremontin toteutus

Sovimme remontille ajankohtan ja otamme yhteyttä päivää ennen remontin alkua. Sovittuna aikana TaitoKaton oma asennusryhmä hoitaa remontin suunnitelman mukaan. 

Läpinäkyvä prosessi

TaitoKatto toimii aina valmistajien asennusohjeiden ja rakennusmääräysten mukaisesti. Saat säännöllisesti tietoa ja kuvia remontin etenemisestä. Dokumentoimme työvaiheet tarkasti: jatkossa on helppoa selvittää, mitä katolla on tehty. 

Joustava rahoitus

Kattoremontti kuten haluat: OP:n rahoituksella 30 päivän korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Autamme sinua rahoituksen järjestämisessä! 

10 vuoden työtakuu

Kaikilla kattoremonteillamme on valmistajien takuiden lisäksi 10 vuoden työtakuu. 

Laadukkaat konesaumakatot kauttamme

JL RIVI -konesaumapeltikate

Konesaumapelti on perinteinen, arvostettu ja näyttävä kattomalli.

JL Rivi -konesauma sopii erinomaisesti sekä julkisiin rakennuksiin että omakotitaloihin.

JL Rivi -konesaumapeltiä on saatavana Z275 sinkittynä ja pinnoitettuna tai sitten pelkästään sinkittynä Z350, kuparina sekä Rheinzink-titaanisinkkinä. Tuote vaatii ammattipeltisepän asennuksen.

Lisätietoa »

Katto kuntoon – ota yhteyttä!

Kun katto kaipaa huolenpitoa, asiantuntijasi TaitoKatto palvelee Espoosta käsin Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Kysy lisää tai kerro suunnitelmistasi: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Johto ja toimisto

Marek Rudenas
Toimitusjohtaja
044 984 3560
marek@taitokatto.fi

Myynti ja markkinointi

Sakke Ikonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 976 7265
myynti@taitokatto.fi

Työmaat

Marmo Mõttus
Asennus- ja projektipäällikkö
041 313 2725
marmo@taitokatto.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​