Kattoremontti Hyvinkää, Riihimäki & Hämeenlinna

Ota yhteyttä »

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

TaitoKaton kattoremontti | Hyvinkää, Riihimäki & Hämeenlinna

Kattoremontti on taitolaji. Me rakennamme sinulle parhaan katon. 

TaitoKatto on yhteistyökumppanisi kaikissa kattoasioissa. Rakentamamme tai huoltamamme katot suojaavat jo lukemattomia suomalaisia koteja ja rakennuksia. Saatat bongata meidät naapurustossasi tekemässä kattoremonttia Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa tai Riihimäellä: toimimme Uudenmaan ja Hämeen seudulla.

TaitoKatot rakennetaan vankkojen periaatteiden varaan: 

 • Ammattitaito: Kokeneet asiantuntijamme takaavat laadukkaan työn jokaisessa vaiheessa.
 • Laadukkaat rakennusmateriaalit: Suosimme kotimaisia materiaaleja.
 • Läpinäkyvyys ja avoin vuorovaikutus: Kaikki tekemisemme perustuu avoimeen kommunikointiin asiakkaidemme kanssa.

Kattoremontti on merkittävä investointi, jota harkitaan huolella. Me olemme luottamuksesi arvoinen: emme pelkästään rakenna kunnollista kattoa, vaan haluamme toiminnallamme nostaa alan käytännöt takaisin sille tasolle, jonka jokainen kattoremontin tilaaja ansaitsee.

Panostamme siihen, että kattoremontti on asiakkaallemme mahdollisimman vaivaton. Dokumentoimme remontin etenemisen vaihe vaiheelta ja jaamme tiedot asiakkaallemme, joten voit halutessasi valvoa työtä lähes reaaliajassa. Joustavan kattorahoituksemme avulla voit valita, miten haluat hallinnoida maksuja – kuukausittain tai kertamaksuna.

Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman huolto- ja lisäpalveluita: meille jokainen katto on tärkeä.

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille!

Tilaa kartoituskäynti »

Viiden tähden kattoremontti

Ilmainen kartoituskäynti

Laadukas remontti käynnistyy aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta. Yhteydenottosi jälkeen asiantuntijamme tulee paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunnon.

Suunnitelma ja tarjous

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita, laadimme teille korjaussuunnitelman ja tarjouksen kattoremontista. Tarjous tehdään aina avaimet käteen -periaatteella.

Kattoremontin toteutus

Sovimme remontille ajankohtan ja otamme yhteyttä päivää ennen remontin alkua. Sovittuna aikana TaitoKaton oma asennusryhmä hoitaa remontin suunnitelman mukaan. 

Läpinäkyvä prosessi

TaitoKatto toimii aina valmistajien asennusohjeiden ja rakennusmääräysten mukaisesti. Saat säännöllisesti tietoa ja kuvia remontin etenemisestä. Dokumentoimme työvaiheet tarkasti: jatkossa on helppoa selvittää, mitä katolla on tehty. 

Joustava rahoitus

Kattoremontti kuten haluat: OP:n rahoituksella 30 päivän korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Autamme sinua rahoituksen järjestämisessä! 

10 vuoden työtakuu

Kaikilla kattoremonteillamme on valmistajien takuiden lisäksi 10 vuoden työtakuu. 

Tiilikatto­remontti

Jos talosi harja muistuttaa pikemmin sammal- kuin tiilikattoa tai viimekertaisesta kattotarkistuksesta on jo aikaa, kutsu meidät kylään!

Ammattilainen näkee tiilien ja aluskatteen kunnon perusteella, kannattaako katto palauttaa entiseen loistoonsa pinnoituksella vai remontoimalla. 

Lue lisää »

Peltikatto­remontti

Peltikatto on suosittu vesikate, ja se onkin usein asennettavissa tasakattoja lukuun ottamatta kohteeseen kuin kohteeseen. Sen etuja ovat nopea asennettavuus, helppohoitoisuus, pitkäikäisyys sekä laaja valikoima profiilien suhteen.

Remontoimme kaikentyyppiset peltikatot varmalla ammattitaidolla. 

Lue lisää »
Huopa- eli bitumikatto

Huopa- eli bitumikatto­remontti

Bitumikaton käyttöikä on noin 20–40 vuoden välillä. Taidolla asennetun katon mahdollisimman pitkä käyttöikä saavutetaan muun muassa säännöllisen puhdistuksen ja huollon avulla. Kun aika on, suoritamme huopakattojen remontit ammattitaidolla.

Lue lisää »

4 tärppiä – Koska on kattoremontin aika?

Aika ei säästä edes parasta kattoa, vaan vääjämättä jonakin päivänä edessä on kattoremontti. Muun muassa nämä kohdat kertovat, milloin katto kannattaa tarkistuttaa. 

 1. Katon ikä ja rakenne antavat viitteitä siitä, milloin olisi järkevää tarkastuttaa sen kunto. Esimerkiksi konesaumakatto voi säilyä hyvässä kunnossa jopa sata vuotta, kunhan sille suodaan hellää huolenpitoa.
 2. Jos katon huoltohistoria on epäselvä tai edellisestä tarkastuksesta on kulunut aikaa, kannattaa ottaa yhteyttä meihin. Säännöllinen huolto pitää katon vahvana ja pienentää tarvetta suurille korjauksille sen elinkaaren loppupuolella.
 3. Kurkkaa katolle! Halkeamat, irtonaiset tai vääntyneet katteet, ruoste tai kasvusto ovat merkkejä siitä, että katto tarvitsee huolenpitoa. Pienet ongelmat voivat kasvaa suuriksi ja johtaa kosteusvaurioihin, jos niihin ei puututa ajoissa.
 4. Huomaatko vetoa tai ummehtunutta huoneilmaa? Tämä voi viitata esimerkiksi eristysongelmiin tai ilmavuotoihin. Kattoremontin avulla voit parantaa kodin energiatehokkuutta ja tiiviyttä, mikä taas vähentää lämmityskustannuksia ja lisää asumismukavuutta.

Kun haluat olla varma katon tilasta ja mahdollisista piilevistä ongelmista, perusteellinen ammattilaisen suorittama kuntotarkastus on paras ratkaisu. 

Tilaa maksuton katon kuntokartoitus »

Katon kunto selviää ilmaisella kartoituksella

TaitoKaton maksuton kuntokartoitus tarjoaa selkeän kuvan katon nykytilanteesta ja ehdotukset toimenpiteistä. 

Ilmaisessa kuntokartoituksessa tarkastetaan:

 • katteen kunto
 • vesikate
 • katon rakenteet
 • läpiviennit ja pellitykset
 • villoitus
 • yläpohjan paloturvallisuus

Kuntokartoitus vastaa muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

 • Millaisessa kunnossa vanha katto ja alusrakenteet ovat?
 • Millaisella laajuudella ne täytyy uusia vai riittääkö esimerkiksi uusi pinnoite tai pesu?
 • Missä menee raja mitä kannattaa samalla laittaa uusiksi?

Mikäli kuntokartoituksen perusteella ilmenee huomioitavaa, laadimme sinulle reilun tarjouksen. Palvelemme kaikissa kattoasioissa niin Riihimäellä, Hyvinkäällä kuin Hämeenlinnassakin.

Tilaa kuntokartoitus »

Vaativankin kohteen kattoremontti – Hämeenlinna, Hyvinkää & Riihimäki

Jokainen kattoremontti on ainutlaatuinen, ja siksi lähestymmekin jokaista projektia yksilöllisesti. Olemme saavuttaneet vahvan maineen luotettavana ja asiantuntevana kattorakentamisen kumppanina, ja tavoitteenamme on joka kerta toteuttaa paras kattoratkaisu kuhunkin kohteeseen

Olipa kohteesi sitten historiallinen aarre Hämeenlinnassa, laajempi kiinteistö Hyvinkäällä tai kertakaikkisen haastava katto Riihimäellä, voit luottaa osaamiseemme. Kaikki toimintamme perustuu avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen: meillä työtä ei tehdä turhaan tai sinne päin, vaan tarkasti hyvää rakennustapaa noudattaen.  

Olemme ylpeitä siitä, että tekemämme työ kestää ajan haasteita ja vaihtelevia sääolosuhteita. Valitsemalla meidät kumppaniksesi varmistat, että kotisi saa parhaan mahdollisen suojan vuosiksi eteenpäin. 

Kysy lisää »

Katto kuntoon – ota yhteyttä!

Kun katto kaipaa huolenpitoa, asiantuntijasi TaitoKatto palvelee Espoosta käsin Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Kysy lisää tai kerro suunnitelmistasi: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Johto ja toimisto

Marek Rudenas
Toimitusjohtaja
044 984 3560
marek@taitokatto.fi

Myynti ja markkinointi

Sakke Ikonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 976 7265
myynti@taitokatto.fi

Työmaat

Marmo Mõttus
Asennus- ja projektipäällikkö
041 313 2725
marmo@taitokatto.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​