Kattoremontti Helsinki

Ota yhteyttä »

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Laatua kaikille kattotyypeille – Kattoremontti Helsinki

Turvaa ja toimivuutta vuosikymmeniksi eteenpäin: kattomme suojaavat lukemattomia suomalaisia koteja ja rakennuksia.

TaitoKatolta kunnon kattoremontti – Helsinki, Vantaa tai muu Uudenmaan alue, kattotyypistä riippumatta. Varmaa ammattitaitoa niin yksityis- kuin yrityskohteissa sekä taloyhtiöissä.

Kattoremontti on suuri investointi, joka yleisimmin on tarkoitus kokea vain kerran elämässä. TaitoKatto on yritys, joka kykenee tämän lupauksen toteuttamaan.

Toimintamme perustuu vahvaan ammattitaitoon, korkealaatuisiin rakennusmateriaaleihin ja avoimeen vuorovaikutukseen asiakkaidemme kanssa. Kaikki tekemisemme on avointa, ja tätä tukee tarkka dokumentointi yhteistyömme ajalta. 

Kattoremontti on sijoitus tulevaisuuteen, ja me pyrimme tekemään siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Joustavalla kattorahoituksella voit valita, kuinka paljon haluat lyhentää summaa kuukausittain tai jopa maksaa pois koko lainan kerralla.

Myöskään talvi ei ole este onnistuneelle remontille – toteutamme kattoremontteja ympäri vuoden. Meiltä saat myös kattavat huolto- ja oheispalvelut: mottomme mukaisesti tarjoamme kaikkea katoille. 

Pyydä maksuton kartoitus, niin katsotaan, onko kattosi remontin tarpeessa!

Tilaa kartoituskäynti »

Viiden tähden kattoremontti

Ilmainen kartoituskäynti

Laadukas remontti käynnistyy aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta. Yhteydenottosi jälkeen asiantuntijamme tulee paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunnon.

Suunnitelma ja tarjous

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita, laadimme teille korjaussuunnitelman ja tarjouksen kattoremontista. Tarjous tehdään aina avaimet käteen -periaatteella.

Kattoremontin toteutus

Sovimme remontille ajankohtan ja otamme yhteyttä päivää ennen remontin alkua. Sovittuna aikana TaitoKaton oma asennusryhmä hoitaa remontin suunnitelman mukaan. 

Läpinäkyvä prosessi

TaitoKatto toimii aina valmistajien asennusohjeiden ja rakennusmääräysten mukaisesti. Saat säännöllisesti tietoa ja kuvia remontin etenemisestä. Dokumentoimme työvaiheet tarkasti: jatkossa on helppoa selvittää, mitä katolla on tehty. 

Joustava rahoitus

Kattoremontti kuten haluat: OP:n rahoituksella 30 päivän korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Autamme sinua rahoituksen järjestämisessä! 

10 vuoden työtakuu

Kaikilla kattoremonteillamme on valmistajien takuiden lisäksi 10 vuoden työtakuu. 

Tiilikattoremontti

Tiilikatto­remontti

Edustava ja ryhdikäs tiilikatto on pitkäikäisyytensä vuoksi edullisimpia katemateriaaleja, ja se voi kestää oikein huollettuna jopa 70 vuotta. Rakennamme näyttävät tiilikattomme suomalaisista, korkealaatuisista BMI Ormax -kattotiilistä.

Meiltä tiilikattojen asennus, huolto, pinnoitus, remontointi – kaikkea katollesi!

Lue lisää »
Peltikattoremontti

Peltikatto­remontti

Suomen käytetyin vesikate on peltikatto, varma ja turvallinen valinta Pohjolan sääolosuhteissa – pitkällä takuuajalla. Se voidaan helposti asentaa eri kattoprofiileihin, on hyvin pitkäikäinen ja keveytensä vuoksi sopii erityisen hyvin asennettavaksi myös vanhoihin rakennuksiin.

Meiltä myös konesaumakatot, peltisepän todelliset taidonnäytteet.

Lue lisää »
Huopa- eli bitumikatto

Huopa- eli bitumikatto­remontti

Hei Helsinki, kattoremontit meiltä myös keveille, hiljaisille bitumikatoille! Bitumikatto sopii muun muassa ehdotonta vedenpitävyyttä vaativille tasakatoille ja haastaville monimuotoisille katoille.

Lue lisää »

Milloin kattoremontti on ajankohtainen?

Parhaitenkin rakennettu katto tulee aikanaan elinkaarensa päähän. Mistä tietää, milloin olisi aika toteuttaa kattoremontti?

 • Katon ikä. Kattotyyppi määrittää pitkälti sen, milloin viimeistään on aika tarkistuttaa sen kunto. Esimerkiksi konesaumakatto voi kestää säännöllisen huollon avulla jopa sata vuotta, ja tiilikattokin 70 vuotta. 
 • Huoltoväli. Jos katon huoltohistoria on hämärän peitossa tai edellisestä kerrasta on jo vierähtänyt jo pidempi tovi, on syytä tarttua luuriin. Huoltamaton katto on alttiimpi vaurioille, kun taas säännöllisen huollon ansiosta varsinainen kattoremontti vaaditaan todennäkösiesti vasta katon saavutaessa elinkaarensa pään.
 • Vauriot, sammal ja irtoroskan kerääntyminen. Muun muassa halkeamat, irronneet tai vääntyneet katteet, ruoste, sammaloituminen kertovat, että katto kaipaa huolenpitoa. Pienistä puroista kasvaa kirjaimellisesti tilanteen pitkittyessä suuri virta: vesivaurion riski on todellinen, jos ongelmiin ei havahduta.
 • Energiatehokkuus. Älä päästä lämpöä karkaamaan! Esimerkiksi veto tai tunkkainen huoneilma voivat olla merkkejä eristyksen ongelmista tai ilmavuodoista. Kattoremontilla saadaan parannettua talon energiatehokkuutta sekä tiiviyttä, ja näin ollen pienentää lämmityskustannuksia.

Aina katon ulkonäkö ei kerro remontin tarpeesta.  Perusteellinen, ammattilaisen suorittama katon kuntotarkastus on varma keino varmistaa katon nykytila – mahdollisine piilevine ongelmineen. Kattoremontti Helsinki – TaitoKatto palvelee!

TaitoKaton maksuton katon kuntokartoitus

Jos katollesi ei hetkeen ole kurkattu, tartu puhelimeen ja kutsu meidät paikalle. Ammattilaisen suorittama katon ilmainen kuntokartoitus on ensiaskel mahdollisten ongelmakohtien paljastamiseen – ja se kertoo myös, mikäli tarpeen on vaikkapa vain perusteellinen pesu.

TaitoKaton kuntokartoituksessa arvioidaan mm. 

 • rakenteiden kunto
 • vesikate
 • villoitus
 • yläpohjan paloturvallisuus
 • katteen kunto
 • läpiviennit ja pellitykset

Kuntokartoitus vastaa muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

 • Millaisessa kunnossa vanha katto ja alusrakenteet ovat?
 • Millaisella laajuudella ne täytyy uusia vai onko uusi pinnoitus riittävä toimenpide?
 • Missä menee raja mitä kannattaa samalla laittaa uusiksi?

Jos kattoremontti on tarkastuksen perusteella tarpeen, toteutamme sen ammattitaidolla. Palvelemme Helsingissä ja muualla Uudellamaalla sekä Hämeen seudulla. 

Tilaa maksuton kuntokartoitus »
Kattoremontti suuriin ja vaativiin kohteisiin

Kattoremontti Helsinki – Priimaa suureen tai vaativaankin kohteeseen

Olipa kyseessä historiallinen arvokohde, suurempi kiinteistö tai muuten vain tavallista kinkkisempi katto, TaitoKatto on luotettava kumppani monimutkaisempaankin projektiin. Kun kyseessä on kattoremontti Helsinkiin tai lähiseuduille, palvelemme ammattitaidolla.

Ammattitaidolla viemme kattosaneerauksen läpi aikataulussa, laadukkaita materiaaleja käyttäen ja aina haitat normaalille asumiselle tai työskentelylle minimoiden. Kaikkea toimintaamme leimaa läpinäkyvyys. Rakentamisen edistyminen ja valvonta on mahdollista asiakkaallemme lähes reaaliajassa, sillä kuvaamme kaikki työvaiheet sekä tekniset ratkaisut ja jaamme ne hänelle. 

Voimme ylpeinä todeta, että meidän kädenjälkemme kestää niin aikaa kuin säätäkin: valitsemalla parhaan yhteistyökumppanin takaat katollesi mahdollisimman pitkän eliniän.

Ota meihin yhteyttä!

Tilaa kattoremontti »
ääntä vaimentava kattomateriaali

Vaimenna Helsinki-Vantaan lentomelua kattoremontilla

Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyys tuo omat haasteensa asumisen äänimaailmaan. Melua vaimentavalla kattomateriaalilla sekä eristysvalinnoilla pystytään kuitenkin osaltaan vaikuttamaan sisätiloihin kantautuviin ääniin. 

Tiili on ominaisuuksiltaan parhaiten eristävä kattomateriaali, mutta myös bitumi on pätevä tähän tehtävään. Ja mikäli kattoasi peittää vaikkapa pelti, kattomateriaalin vaihtaminen vaimentavampaan materiaaliin on mahdollista.

Kysy lisää, kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista.

Ota meihin yhteyttä »

Katto kuntoon – ota yhteyttä!

Kun katto kaipaa huolenpitoa, asiantuntijasi TaitoKatto palvelee Espoosta käsin Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Kysy lisää tai kerro suunnitelmistasi: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Johto ja toimisto

Marek Rudenas
Toimitusjohtaja
044 984 3560
marek@taitokatto.fi

Myynti ja markkinointi

Sakke Ikonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 976 7265
myynti@taitokatto.fi

Työmaat

Marmo Mõttus
Asennus- ja projektipäällikkö
041 313 2725
marmo@taitokatto.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​