Tiilikattoremontti

TAITOKATTO OY

TIILIKATTOREMONTIT TAIDOLLA JA LAADULLA

Tiilikattoremontti

ilmainenkartoituskäynti
– Selvitetään nykyisen katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunto
– Selvitetään toiveenne ja tarpeenne
– Kartoituksen pohjalta saat täsmällinen tarjous

Kattoremontin toteutus
– Remontin toteutus avaimet käteen -palveluna.
– Saat säännöllisesti tietoa ja kuvia remontin etenemisestä
– Saat dokumentaation remontin toteutuksesta

Rahoitus
– Santander rahoitus kauttamme
– Autamme rahoituksen järjestämisessä
– Tehdään yhdessä rahoitus hakemukset ja muut asiakirjat

Kauttamme edustavat tiilikatot

Tiilikatteissa on kaksi loistavaa vaihtoehtoa: Betonitiilli ja savitiili. Betonitiili on yleistynyt ja ajanut suosiossa perinteisen savitiilen ohi. Tiilikate vaatii kohtalaisen jyrkän kattomuodon sekä hyvän aluskatteen suojatakseen rakennusta riittävästi.

Savitiili on perinteinen, todella kestävä ja edustavan näköinen materiaali katolle. Savitiilikatto voi kestää yli sata vuotta, tietysti se edellyttää, että katto on ensinnäkin tehty hyvin mutta toisaalta myös hyvin huollettu.

Betonitiili on edullisempi hankkia ja on monin tavoin modernimpi kattotiili, sen avulla rakennukseen saadaan ihan oma ilmeensä. Betonitiilikatto hyvin huollettuna voi kestää jopa 70 vuotta, mutta yleinen käyttöikä on 50 -vuoden paikkeilla.

 

BMI Ormax on Suomen suosituin tiilikatto

BMI Ormax on kestävä kate kodillesi. Olipa kyseessä sitten kattosaneeraus tai uudisrakennus, Ormax on ollut Suomen suosituin tiilikatto jo pitkään.

Valitsemalla kotimaisen BMI Ormax -tiilikaton saat turvallisen, kestävän ja talon arvoa nostavan katon, joka kestää vuosikymmeniä. Pitkäikäisyytensä ansiosta tiilikatto on yksi edullisimmista katemateriaaleista. Saat meiltä myös kaikki kattoon tarvittavat lisätarvikkeet kuten kattoturvatuotteet.

BMI Ormax -tiilikatto on nopea asentaa ja helppo huoltaa. Tiilikate kestää oikein huollettuna jopa 70 vuotta. BMI Ormax -betonikattotiilet valmistetaan Suomessa.

Asennus ammaattitaidolla

Tiilikaton asennus on hieman aikaa vievämpää kuin peltikaton. Aluskate täytyy rakentaa huolella jotta tiilikatto saadaan pidettyä vedenpitävänä. Näyttävyyttä katolle saadaan myös erilaisilla erikoistiilillä.

Tiilien vaihto uusiin maksaa lähes saman verran kuin tiilien pinnoitus. Tiilien pinnoitus sisältää yleensä kolme työvaihetta, tiilien puhdistus ja pesu sekä kaksi pinnoituskertaa. Tiilien vaihdossa uusiin on se suuri etu, että voidaan tarkastaa ja korjata aluskatteen mahdolliset vauriot.  Vanhojen tiilien vaihto uusiin pystytään toteuttamaan parhaimmillaan jopa päivässä.

Tiikattoremontin hinta riippuu useasta osatekijästä. Tarvitseeko alusrakenteita ja ruodelaudoituksia korjata tai uusia, talon muoto, lävistysten lukumäärä ja erikoistiilien käyttö. Ilmaisen kartoituksen kauttaa saamme toiveenne ja selvitämme alusrakenteen kunnon.

Tiilikatto on toiseksi suosituin kattotyyppi Suomessa. Tiilikatto on näyttävä ja turvallinen valinta ja luo rakennukselle lisää arvokkuutta ja on pitkäikäinen hyvin huolettuna. 

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

LAADUKKAAT TIILIKATTEET KAUTTAMME

BMI Ormax+ lapetiili

Ormax-betonikattotiili on kestävä, kaunis ja hiljainen katemateriaali sekä uudisrakentamiseen että vanhan katon korjaamiseen.

Ormax on Suomen olosuhteisiin suunniteltu katto. Klassinen läpivärjätty kaksiaaltoinen betonikattotiili on helppo asentaa ja lukuisia värivaihtoehtoja.

Ormaxia saa seitsemää eri väriä – tietenkin laajalla kattotarvikevalikoimalla. Suomessa kehitetty ja valmistettu Ormax on kattotiili vaativiin sääoloihin, ja siinä on kestävä pintamaalaus.

 

BMI Evo lapetiili

Ormax EVO -kattotiili on kehitetty Suomen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Moderni ja linjakas muoto sopii sekä uudis- että korjauskohteisiin.

Ekologinen ja kestävä Ormax EVO –tiilikatto suojaa taloasi jopa seuraavat 70 vuotta. Tiili lukkiutuu saumaansa tiivisti mittatarkan lukkosauman ansiosta ja pysyy vakaasti paikallaan erilaisissa olosuhteissa.

Kotimainen läpivärjätty Ormax EVO -tiili valmistetaan Orimattilassa, yhdessä Euroopan edistyksellisemmistä kattotiilitehtaista. Valmistusprosessissa jokainen kattotiili läpivalaistaan tasaisen laadun varmistamiseksi. Saatavana viisi upeaa värisävyä!

 

BMI Ptotector lapetiili

Ormax Protector+ betonitiilikatossa yhdistyvät kaunis, perinteinen ulkonäkö ja pitkä elinkaari.

Kotimaisen läpivärjätyn Ormax Protector+ -kattotiilen rauhallinen aaltomainen muoto sopii suomalaiseen luontoon ja perinteiseen arkkitehtuuriimme niin uudis- kuin korjausrakentamiseen.

Ainutlaatuinen Protector+ -pinnoite hylkii tehokkaasti likaa sekä kasvillisuutta. Lämpöä heijastava pinta takaa lisäksi miellyttävän sisäilman myös kesän helteillä. Ormax Protector + betonitiilkaton pinnoite suojaa UV-säteilyltä, jolloin väri pysyy pitkään haalistumatta. Saatavana viisi upeaa värisävyä!

 

BMI Vittinge savitiilet E13 ja T11

Perinteinen savikattotiili pohjoismaiseen rakennus perinteeseen. Ainutlaatuinen väri ja pintarakenne ovat varmasti tuttuja, sillä se on yleisimmin käytetty savikattotiili. 

Vittinge soveltuu siksi hyvin sekä kattokorjauksiin että uusiin perinnetaloihin. Vittinge savikattotiili on erittäin pitkäikäinen ja vuosien myötä vain kaunistuu.

Vittingeä on saatavissa kaksi mallia: E13 ja T11.

 

Kattoremontin eteneminen

KUNTOKARTOITUS

Laadukas remontti lähtee aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta.Yhtenotton jälkeen tule asiantuntijamme paikan päälle tutkimaan katon ja välikaton tilanteen.

SUUNNITELMA JA TARJOUS

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita,tehdään teille korjaussuunnitelma ja kattoremonttin tarjouksen.Tarjous tehdään aina avaimet käteen perjaatteella.

REMONTIN TOTEUTUS

Sovitaan remontille sopiva ajankohta. Otamme yhteyttä päivä ennen remontin alkua ja tarkistetaan ajankohta. Asennusryhmä hoitaa remontin  suunnitelman mukaan.

TaitoKatto on oikea valinta! 

  • Me teemme aina sen mitä kanssanne on sovittu
  • Meillä on ammattitaitoiset työntekijät
  • Työt toteutetaan avaimet käteen periaatteella
  • Maksuton kohteen kartoitus ja tarjous kartoituksen pohjalta
  • Käytämme uusinta tekniikkaa ja laadukkaita materiaaleja
  • Raportoimme avoimesti työn etenemisestä
  • Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas

KATTO KUNTOON

Kaikki kattouudistukset, pelti- ja tiilikatot, myös lisäeristys ja kattorakenteiden muutostyöt. 

Ammattitaitoiset asentajat, parhaitten valmistajien kattotuotteet, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

Kysy lisää tai kerro tarpeesi niin kerromme mitä asialle voidaan tehdä.

Tilaa ilmainen kartoitus tai remontin suunnittelukäynti.

OTA YHTEYTTÄ

Työmaapäällikkö

Johto