Kattotyöt

TAITOKATTO OY

KATTOTYÖT AMMATTITAIDOLLA

Tiilikaton pinnoitus

Tiilikaton toimintakyky voidaan palauttaa tiilikaton pinnoituksella!

Tiilikaton säännöllisestä huoltamisesta huolimatta tiilikaton pinnan suojaus alkaa vuosien saatossa heikentyä ja tiilestä tulee haavoittuvaisempi sääolosuhteiden vaikutuksille. BMI Ormax Pro 2.0 kattopinnoite on UV-suojattu tiilikattopinnoite, joka tekee katosta uuden näköisen ja antaa lisäsuojaa säätä ja kulumista vastaan. Uusi tiivis pinta pysyy paremmin puhtaana eikä sammal tartu siihen yhtä herkästi kuin kuluneeseen pintaan.

Tiilikaton pinnoitus on ajankohtaista, kun katolla on ikää noin 20–30 vuotta. Tilaa ilmainen kuntokartoitus, jossa kartoitamme katon kunnon sekä annan arvion pinnoituksen sopivuudesta.

Kattohuolto

Katon huolto tuo säästöä ja pidetää katon ikää!

Jotta katon elinkaari olisi mahdollisimman pitkä, on sen eteen tehtävä jonkin verran työtä.  huollamme ja korjaamme kaikenlaisten rakennusten katot, olivatpa ne sitten pelti-, tiili- tai huopakattoja. Tilaa ilmainen kartoitus niin annamme teille arvion katon, aluskatteen ja välipohjan vaatimista huoltotoimenpiteistä.

Kattohuolto, kattokorjaukset sekä lumenpudotus kannattaa jättää aina asiantuntijan toteutettavaksi. Ammattilaisen toimijan avulla saavutetaan haluttu toimintavarmuus ja vältytään mahdollisilta huoltotöissä syntyneistä ongelmista. Muistattehan, että kattohuollon töiden osuus on kotitalousvähennyskelpoinen verotuksessa.

Kuntotarkastus

Ammattilaisen suorittama katon kuntotarkastus antaa selkeän ja luotettavan kuvan katon kunnosta, puutteista, korjaustarpeista ja katon elinkaaren pituudesta. 

Saat kauttamem myös arvion korjauskustannuksista sekä vaihtoehtoisen arvion katon uudistamisesta. Kuntotarkastuksessa tarkastamme vesikaton, aluskatteen, välipohjan sekä sadevesijärjestelmän että kattoturvatuotteet.

Saat kuntotarkastuksesta tarkastusraportin, jossa on kuvattu välitöntä korjausta vaativat viat sekä mahdolliset rakentelliset ongelmat. Raprtti sisältää myös arvion korjaus kustannuksista.

Kattosuunnittelu

Kun katto alkaa olla elinkaarensa päässä, on hyvä aloittaa kattoremontin suunnittelu. Ammattiliasen tekemä suunnitelma auttaa aikataulun ja budjetin hallinnassa sekä säästää turhilta yllätyksiltä.

Katon suunnittelu alkaa nykyisen katon kuntotarkastuksella, jonka avulla saadaa selville kunnostusprojektin laajuus. Samalla kartoitetaan toiveet ja budjetti suunnittelun pohjaksi.

Kattoremontin suunnittelussa onkin tärkeää tietää, missä kunnossa katto on ja halutaanko katolle rakenteellisia muutoksia, jotka voivat edellyttää lupaa kunnan rakennusvalvonnasta.

Katemateriaalin valinta tehdään asiakkaan toiveiden, budjetin ja katon ominaisuudet huomioonottaen .

Kattoremontin eteneminen

KUNTOKARTOITUS

Laadukas remontti lähtee aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta.Yhtenotton jälkeen tule asiantuntijamme paikan päälle tutkimaan katon ja välikaton tilanteen.

SUUNNITELMA JA TARJOUS

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita,tehdään teille korjaussuunnitelma ja kattoremonttin tarjouksen.Tarjous tehdään aina avaimet käteen perjaatteella.

REMONTIN TOTEUTUS

Sovitaan remontille sopiva ajankohta. Otamme yhteyttä päivä ennen remontin alkua ja tarkistetaan ajankohta. Asennusryhmä hoitaa remontin  suunnitelman mukaan.

TaitoKatto on oikea valinta! 

  • Me teemme aina sen mitä kanssanne on sovittu
  • Meillä on ammattitaitoiset työntekijät
  • Työt toteutetaan avaimet käteen periaatteella
  • Maksuton kohteen kartoitus ja tarjous kartoituksen pohjalta
  • Käytämme uusinta tekniikkaa ja laadukkaita materiaaleja
  • Raportoimme avoimesti työn etenemisestä
  • Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas

KATTO KUNTOON

Kaikki kattouudistukset, pelti- ja tiilikatot, myös lisäeristys ja kattorakenteiden muutostyöt. 

Ammattitaitoiset asentajat, parhaitten valmistajien kattotuotteet, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

Kysy lisää tai kerro tarpeesi niin kerromme mitä asialle voidaan tehdä.

Tilaa ilmainen kartoitus tai remontin suunnittelukäynti.

OTA YHTEYTTÄ

Työmaapäällikkö

Johto