Kattoremontti Tuusula & Järvenpää

Ota yhteyttä »

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Kattoremontti Tuusula & Järvenpää – Laatua kaikille katoille

TaitoKatto näyttää konkreettisesti, mitä laadukas kattoremontti tarkoittaa. Kattomme suojaavat jo lukemattomia suomalaisia koteja.

Kun suunnitteilla on kattoremontti Tuusulan, Järvenpään tai muun Uudenmaan alueella, TaitoKatto on asiantuntijasi.  

Kattoremontti on taitolaji, ja me tiedämme rakentavamme sinulle parhaan katon. Haluamme toiminnallamme nostaa kattorakentamisen standardit takaisin sille tasolle, jonka jokainen kattoremonttia tarvitseva ansaitsee.

Kattoremonttimme etenee seuraavasti:

 • Kuntokartoitus: Laadukas kattoremontti alkaa lähes aina perusteellisesta katon nykytilan kartoituksesta. Kun otatte yhteyttä, asiantuntijamme saapuvat paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunnon
 • Suunnitelma ja tarjous: Mikäli kuntokartoituksessa ilmenee remonttitarpeita, laadimme teille yksityiskohtaisen korjaussuunnitelman ja tarjouksen kattoremontista. Tarjous tehdään aina avaimet käteen -periaatteella.
 • Kattoremontin toteutus: Sovimme yhdessä remontin ajankohdan ja otamme teihin yhteyttä päivää ennen työn aloittamista. TaitoKaton oma asennusryhmä hoitaa kattoremontin suunnitelman mukaisesti.

Pyrimme tekemään koko prosessin asiakkaallemme mahdollisimman mutkattomaksi. Meillä on sekä halua että osaamista toteuttaa laadukkaita kattoremontteja avoimesti, niin että asiakaskin voi seurata päivittäin, miten katon rakentaminen etenee. Dokumentoimme ja raportoimme asiakkaalle kaikki työvaiheet ja tekniset ratkaisut koko kattoremontin ajan.

Olemme apunasi kaikissa kattotöissä – kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille!

Tilaa kartoituskäynti »

Viiden tähden kattoremontti

Ilmainen kartoituskäynti

Laadukas remontti käynnistyy aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta. Yhteydenottosi jälkeen asiantuntijamme tulee paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunnon.

Suunnitelma ja tarjous

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita, laadimme teille korjaussuunnitelman ja tarjouksen kattoremontista. Tarjous tehdään aina avaimet käteen -periaatteella.

Kattoremontin toteutus

Sovimme remontille ajankohtan ja otamme yhteyttä päivää ennen remontin alkua. Sovittuna aikana TaitoKaton oma asennusryhmä hoitaa remontin suunnitelman mukaan. 

Läpinäkyvä prosessi

TaitoKatto toimii aina valmistajien asennusohjeiden ja rakennusmääräysten mukaisesti. Saat säännöllisesti tietoa ja kuvia remontin etenemisestä. Dokumentoimme työvaiheet tarkasti: jatkossa on helppoa selvittää, mitä katolla on tehty. 

Joustava rahoitus

Kattoremontti kuten haluat: OP:n rahoituksella 30 päivän korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Autamme sinua rahoituksen järjestämisessä! 

10 vuoden työtakuu

Kaikilla kattoremonteillamme on valmistajien takuiden lisäksi 10 vuoden työtakuu. 

Tiilikatto­remontti

Miltä tiilikatollesi kuuluu? Kuntokartoituksessa tarkastamme, onko kosteus päässyt nakertamaan tiiliä ja sitä kautta mahdollisesti myös rakenteita, vai riittäisikö katolle pelkkä pesu ja pinnoitus.

Lue lisää »

Peltikatto­remontti

Tasakattoja lukuun ottamatta pelti soveltuu lähes joka kohteeseen, ja se onkin erittäin suosittu katemateriaali. Toteutamme kaikentyyppiset peltikattoremontit vankalla kokemuksella.

Lue lisää »
Huopa- eli bitumikatto

Huopa- eli bitumikatto­remontti

Toteutamme huopakattojen remontit ja korjaukset Tuusulassa ja Järvenpäässä. 

Lue lisää »

Koska ryhtyä kattoremonttiin?

Jopa parhaiten rakennettu katto saavuttaa aikanaan elinkaarensa lopun. Mutta miten tunnistaa, milloin on oikea hetki ryhtyä kattoremonttiin?

 • Katon ikä on ja tyyppi ovat merkittäviä tekijöitä. Esimerkiksi bitumikaton elinikä voi vaihdella 20–40 vuoden välillä, kun taas konesaumakatto voi huollettuna säilyä moitteettomassa kunnossa yli sata vuotta.
 • Huoltoväli on toinen huomioitava seikka. Jos viimeisestä huoltokerrasta on vierähtänyt aikaa tai et tiedä, milloin katto on viimeksi huolettu, on aika ottaa yhteys meihin. Myös esimerkiksi muuton yhteydessä katto voi olla hyvä tarkistuttaa. 
 • Vauriot, sammal ja irtoroskien kertyminen voivat olla varoitusmerkkejä. Halkeamat, irronneet tai vääntyneet katteet, ruoste ja kasvusto kertovat, että katto kaipaa huolellista tarkastelua ja mahdollisesti korjaustoimia. 
 • Energiatehokkuus on nykypäivänä yhä tärkeämpi näkökulma. Kattoremontin avulla voit parantaa kodin energiatehokkuutta ja tiiviyttä, mikä puolestaan vähentää lämmityskustannuksia. Esimerkiksi veto tai ummehtunut huoneilma voivat olla merkkejä eristyksen ongelmista tai ilmavuodoista, jotka voivat vaikuttaa asumismukavuuteen ja energiankulutukseen.

Luotettavin tapa selvittää katon tila mahdollisine piilevine ongelmineen on kattotarkastus, jonka suorittaa ammattilainen. Kattoremontti on investointi tulevaisuuteen, ja perusteellinen kuntotarkastus auttaa varmistamaan, että katto palvelee sinua ja kotiasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tilaa maksuton katon kuntokartoitus »

TaitoKaton maksuton kuntokartoitus

TaitoKaton kuntotarkastus kertoo nykytilanteen ja mahdolliset toimenpiteet kattosi elinvuosien kasvattamiseksi.

Kuntokartoituksessa selvitetään:

 • katteen kunto
 • vesikate
 • katon rakenteet
 • läpiviennit ja pellitykset
 • villoitus
 • yläpohjan paloturvallisuus.

Kuntokartoitus vastaa muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

 • Millaisessa kunnossa vanha katto ja alusrakenteet ovat?
 • Millaisella laajuudella ne täytyy uusia vai riittääkö esimerkiksi uusi pinnoite tai pesu?
 • Missä menee raja mitä kannattaa samalla laittaa uusiksi?

Kun otat meihin yhteyttä, kattoasiantuntija saapuu paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kuntoa. Mikäli kuntokartoituksessa havaitaan korjattavaa, laadimme sinulle reilun tarjouksen. Toiminta-alueeseemme kuuluu Tuusulan ja Järvenpään lisäksi muu Uusimaa sekä Kanta-Häme.

Tilaa kuntokartoitus »

Taidolla suureen ja vaativaankin kohteeseen | Kattoremontti Järvenpää & Tuusula

Mikäli suunnitteilla on kattoremontti Järvenpään tai Tuusulan suunnalla, toteutamme sinulle parhaan mahdollisen kattoratkaisun kohteen suuruus- tais haastavuusluokasta riippumatta. Olemme tottuneet työskentelemään hyvin vaihtelevissa olosuhteissa – jyrkillä katoilla, historiallisissa kohteissa, laajoissa yrityskiinteistöissä yhtä lailla kuin idyllisissä mummonmökeissä.

Läpinäkyvyys ja hyvän rakennustavan noudattaminen ovat toimintamme kulmakivet: meidän nimemme alla ei tehdä turhaa tai puolittaista työtä. Kattoremontit toteutetaan aina laadukkaita materiaaleja käyttäen, kotimaista suosien. 

Olemme ylpeitä siitä, että jälkemme kestää ajan ja vaihtelevat sääolosuhteet. Valitsemalla meidät yhteistyökumppaniksesi takaat katollesi mahdollisimman pitkän eliniän ja parhaan mahdollisen suojan. 

Kysy lisää »

Katto kuntoon – ota yhteyttä!

Kun katto kaipaa huolenpitoa, asiantuntijasi TaitoKatto palvelee Espoosta käsin Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Kysy lisää tai kerro suunnitelmistasi: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Johto ja toimisto

Marek Rudenas
Toimitusjohtaja
044 984 3560
marek@taitokatto.fi

Myynti ja markkinointi

Sakke Ikonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 976 7265
myynti@taitokatto.fi

Työmaat

Marmo Mõttus
Asennus- ja projektipäällikkö
041 313 2725
marmo@taitokatto.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​