Kattoremontti Raasepori & Hanko

Ota yhteyttä »

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

TaitoKaton kattoremontti | Raasepori & Hanko

Paras katto rakentuu avoimuudella, poikkeuksellisella asiakaskokemuksella ja raudanlujalla ammattitaidolla.

TaitoKaton rakentamat tai huoltamat katot suojaavat jo lukemattomia suomalaisia koteja ja rakennuksia. Saatat bongata meidät naapurustossasi tekemässä kattoremonttia Raaseporissa tai vaikkapa tiilikaton pinnoitusta Hangossa: toimimme Uudenmaan ja Hämeen seudulla.

Olemme luotettava kumppani, joka myös osoittaa sen konkreettisesti. Haluamme toimittaa vain laatua – ja että asiakas saa pikkuisen enemmän kuin mitä tilaa. Emme pelkästään rakenna kunnollista kattoa, vaan haluamme toiminnallamme nostaa alan käytännöt takaisin sille tasolle, jonka jokainen kattoremontin tilaaja ansaitsee. Toimintamme kulmakiviä ovat

 • ammattitaito: kokeneet asiantuntijamme takaavat laadukkaan työn jokaisessa vaiheessa.
 • laadukkaat rakennusmateriaalit: suosimme kotimaisia materiaaleja.
 • läpinäkyvyys ja avoin vuorovaikutus: kaikki tekemisemme perustuu avoimeen kommunikointiin asiakkaidemme kanssa.

Ymmärrämme, että kattoremontti on merkittävä investointi, jota harkitaan huolella. Panostamme siihen, että koko prosessi on asiakkaallemme mahdollisimman vaivaton. Dokumentoimme remontin etenemisen vaihe vaiheelta ja jaamme tiedot asiakkaallemme, joten voit halutessasi valvoa työtä lähes reaaliajassa. Lisäksi joustavan kattorahoituksemme avulla voit valita, miten haluat hallinnoida maksuja.

Kattoremontti on taitolaji, ja me tiedämme rakentavamme parhaan katon kohteeseesi.

Käänny puoleemme kaikissa kattoasioissa – kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille!

Tilaa kartoituskäynti »

Viiden tähden kattoremontti

Ilmainen kartoituskäynti

Laadukas remontti käynnistyy aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta. Yhteydenottosi jälkeen asiantuntijamme tulee paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunnon.

Suunnitelma ja tarjous

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita, laadimme teille korjaussuunnitelman ja tarjouksen kattoremontista. Tarjous tehdään aina avaimet käteen -periaatteella.

Kattoremontin toteutus

Sovimme remontille ajankohtan ja otamme yhteyttä päivää ennen remontin alkua. Sovittuna aikana TaitoKaton oma asennusryhmä hoitaa remontin suunnitelman mukaan. 

Läpinäkyvä prosessi

TaitoKatto toimii aina valmistajien asennusohjeiden ja rakennusmääräysten mukaisesti. Saat säännöllisesti tietoa ja kuvia remontin etenemisestä. Dokumentoimme työvaiheet tarkasti: jatkossa on helppoa selvittää, mitä katolla on tehty. 

Joustava rahoitus

Kattoremontti kuten haluat: OP:n rahoituksella 30 päivän korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Autamme sinua rahoituksen järjestämisessä! 

10 vuoden työtakuu

Kaikilla kattoremonteillamme on valmistajien takuiden lisäksi 10 vuoden työtakuu. 

Tiilikatto­remontti

Tiili on hiljainen, näyttävä ja eritoten pitkäikäinen kattomateriaali: hyvällä huollolla tiilikatto voi suojata taloasi jopa 70 vuoden ajan. 

Teemme tiilikattoremontit suomalaisilla BMI Ormax -tuotteilla sekä tiilikattojen pinnoitukset haastavampaankin kohteeseen. Ota yhteyttä!

Lue lisää »

Peltikatto­remontti

Peltikatto on passeli valinta lähes kohteeseen kuin kohteeseen – eikä vähiten laajan profiilivalikoiman ja helppohoitoisuutensa ansiosta.   

Remontoimme kaikentyyppiset peltikatot varmalla ammattitaidolla. 

Lue lisää »
Huopa- eli bitumikatto

Huopa- eli bitumikatto­remontti

Ammattitaidolla asennettu ja säännöllisesti huolettu bitumikatto voi yltää jopa 40 vuoden käyttöikään. Kun se kuitenkin tulee elinkaarensa päähän, remontoimme sen uuteen loistoonsa.

Lue lisää »

Koska kattoremontti on ajankohtainen?

Katto kannattaa tarkistaa itse ainakin kerran vuodessa, esimerkiksi keväisin lumien sulettua tai syksyllä ennen kuin se hautautuu jälleen lumipeitteen alle. Mutta mistä sitten tietää, milloin on syytä kutsua asiantuntija paikalle?

Muun muassa nämä merkit voivat viitata kattoremontin tarpeeseen: 

 1. Katon ikä ja rakenne antavat viitteitä siitä, milloin olisi järkevää tarkastuttaa sen kunto. Eri kattotyyppien elinkaari vaihtelee bitumikaton 20–40 vuodesta kattojen metusalemin, konesaumakaton, 100 vuoteen. 
 2. Jos edellisestä tarkastuksesta on jo vuosia tai et ole varma, koska katto on viimeksi tutkittu, kannattaa ottaa yhteyttä meihin. Säännöllinen huolto lisää katon käyttöikää.
 3. Näkyykö katolla vaurioita tai esimerkiksi sammalta? Halkeamat, irtonaiset tai vääntyneet katteet, ruoste tai kasvusto ovat merkkejä siitä, että katto tarvitsee huolenpitoa. Myös katolla makaavat roskat voivat aiheuttaa ongelmia. 
 4. Huomaatko vetoa tai ummehtunutta huoneilmaa? Tämä voi viitata esimerkiksi eristysongelmiin tai ilmavuotoihin. Kattoremontin avulla voit parantaa kodin energiatehokkuutta ja tiiviyttä.

Ammattilaisen suorittama maksuton katon kuntotarkistus on keino selvittää katon todellinen kunto. 

Tilaa maksuton katon kuntokartoitus »

Ilmaisen katon kuntokartoituksen sisältö

Laadukas kattoremontti käynnistyy lähes poikkeuksetta katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta. TaitoKaton maksuton kuntokartoitus tarjoaa selkeän kuvan katon nykytilanteesta ja ehdotukset mahdollisista toimenpiteistä. 

Maksuttomassa kuntokartoituksessa selvitetään:

 • katteen kunto
 • vesikate
 • katon rakenteet
 • läpiviennit ja pellitykset
 • villoitus
 • yläpohjan paloturvallisuus.

Kuntokartoitus vastaa muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

 • Millaisessa kunnossa vanha katto ja alusrakenteet ovat?
 • Millaisella laajuudella ne täytyy uusia vai riittääkö esimerkiksi uusi pinnoite tai pesu?
 • Missä menee raja mitä kannattaa samalla laittaa uusiksi?

Kun otat meihin yhteyttä, asiantuntijamme tulee paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunnon. Mikäli kuntokartoituksen perusteella ilmenee huomioitavaa, laadimme sinulle reilun tarjouksen. Toiminta-alueeseemme kuuluuvat Hanko ja Raasepori muun Uudenmaan sekä Hämeen seudun tavoin.

Tilaa kuntokartoitus »

Priimaa jokaiselle katolle | Kattoremontti Hanko & Raasepori

TaitoKatto on vakiinnuttanut maineensa luotettavana ja asiantuntevana kattorakentamisen kumppanina. Jokainen katto on ainutkertainen, ja tavoitteenamme on toteuttaa paras mahdollinen kattoratkaisu jokaiseen kohteeseen.

Ei väliä, onko kyseessä historiallinen aarre Hangossa, suurempi kiinteistö Raaseporissa tai muuten vaan haastavampi katto, me toimitamme laatua. Toimintamme perustuu avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen: noudatamme tarkasti hyvää rakennustapaa ja varmistamme jokaisen yksityiskohdan huolellisesti.

Olemme ylpeitä siitä, että tekemämme työ kestää ajan kuluttavaa vaikutusta ja Pohjolan vaihtelevia sääolosuhteita. Valitsemalla meidät toteuttamaan kattoremonttisi voit varmistua siitä, että kotisi saa parhaan mahdollisen suojan vuosikymmeniksi eteenpäin. 

Kysy lisää »

Katto kuntoon – ota yhteyttä!

Kun katto kaipaa huolenpitoa, asiantuntijasi TaitoKatto palvelee Espoosta käsin Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Kysy lisää tai kerro suunnitelmistasi: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Johto ja toimisto

Marek Rudenas
Toimitusjohtaja
044 984 3560
marek@taitokatto.fi

Myynti ja markkinointi

Sakke Ikonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 976 7265
myynti@taitokatto.fi

Työmaat

Marmo Mõttus
Asennus- ja projektipäällikkö
041 313 2725
marmo@taitokatto.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​