Kattoremontti Porvoo & Loviisa

Ota yhteyttä »

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Kattoremontti Porvoo & Loviisa – Luottamuksesi arvoiselta urakoitsijalta

Laatua vuosikymmeniksi: kattomme suojaavat lukemattomia suomalaisia koteja ja rakennuksia. 

Kun suunnitteilla on kattoremontti Porvoon, Loviisan tai muun Uudenmaan alueella, TaitoKatto on asiantuntijasi.  

Näytämme mielellämme, mitä laatu tarkoittaa: haluamme nostaa kattorakentamisen standardit takaisin sille tasolle, jonka jokainen kattoremonttia tarvitseva ansaitsee.

Kattoremonttimme etenee seuraavasti:

 • Kuntokartoitus: Laadukas kattoremontti käynnistyy lähes poikkeuksetta katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta. Yhteydenottosi jälkeen asiantuntijamme tulee paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunnon.
 • Suunnitelma ja tarjous: Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita, laadimme teille korjaussuunnitelman ja tarjouksen kattoremontista. Tarjous tehdään aina avaimet käteen -periaatteella.
 • Kattoremontin toteutus: Sovimme remontille ajankohdan ja otamme yhteyttä päivää ennen remontin alkua. TaitoKaton oma asennusryhmä hoitaa remontin suunnitelman mukaan.

Pyrimme tekemään koko prosessista asiakkaallemme mahdollisimman vaivatonta. Meillä on halu ja osaaminen tehdä laadukkaita kattoremontteja läpinäkyvästi niin, että asiakaskin voi päivittäin nähdä miten ja millä tavalla katon rakentaminen edistyy ja millaista jälkeä syntyy. Kuvaamme ja raportoimme asiakkaalle kaikki työvaiheet ja tekniset ratkaisut koko kattoremontin ajalta.

Kattoremontti on taitolaji, ja me tiedämme rakentavamme parhaan katon kohteeseesi.

Käänny puoleemme kaikissa kattoasioissa – kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille!

Tilaa kartoituskäynti »

Viiden tähden kattoremontti

Ilmainen kartoituskäynti

Laadukas remontti käynnistyy aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta. Yhteydenottosi jälkeen asiantuntijamme tulee paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunnon.

Suunnitelma ja tarjous

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita, laadimme teille korjaussuunnitelman ja tarjouksen kattoremontista. Tarjous tehdään aina avaimet käteen -periaatteella.

Kattoremontin toteutus

Sovimme remontille ajankohtan ja otamme yhteyttä päivää ennen remontin alkua. Sovittuna aikana TaitoKaton oma asennusryhmä hoitaa remontin suunnitelman mukaan. 

Läpinäkyvä prosessi

TaitoKatto toimii aina valmistajien asennusohjeiden ja rakennusmääräysten mukaisesti. Saat säännöllisesti tietoa ja kuvia remontin etenemisestä. Dokumentoimme työvaiheet tarkasti: jatkossa on helppoa selvittää, mitä katolla on tehty. 

Joustava rahoitus

Kattoremontti kuten haluat: OP:n rahoituksella 30 päivän korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Autamme sinua rahoituksen järjestämisessä! 

10 vuoden työtakuu

Kaikilla kattoremonteillamme on valmistajien takuiden lisäksi 10 vuoden työtakuu. 

Tiilikatto­remontti

Tiilikattoremontissa vaihdamme tiilit uusiin ja korjaamme aluskatteen mahdolliset vauriot. Vanhojen tiilien vaihto pystytään toteuttamaan parhaimmillaan jopa päivässä!

Käytämme suomalaisia, laadukkaita BMI Ormax -tuotteita.

Lue lisää »

Peltikatto­remontti

Tasakattoja lukuun ottamatta pelti soveltuu lähes joka kohteeseen, ja se onkin erittäin suosittu katemateriaali. 

Riittääkö esimerkiksi korjaus vai tarvitaanko kokonaisvaltainen peltikattoremontti? Kuntokartoitus sen kertoo. 

Lue lisää »
Huopa- eli bitumikatto

Huopa- eli bitumikatto­remontti

Tasakattojen moniottelijaa, bitumikattoa, nähdään yhä useammin myös muissa kohteissa. Toteutamme huopakattojen remontit ja korjaukset Loviisassa sekä Porvoossa. 

Lue lisää »

Kartoituksesta kattoremonttiin

Parhaitenkin rakennettu katto tulee aikanaan elinkaarensa päähän. Mistä tietää, milloin kattoremontti on ajankohtainen?

 • Katon ikä. Kattotyyppi määrittää pitkälti sen, milloin viimeistään on aika tarkistuttaa sen kunto. Esimerkiksi bitumikaton elinkaari vaihtelee 20–40 vuoden välillä, kun taas konesaumakatto voi palvella yli sukupolven. 
 • Huoltoväli. Jos katon huoltohistoria on hämärän peitossa tai edellisestä kerrasta on jo vierähtänyt jo pidempi tovi, on syytä tarttua luuriin. Huoltamaton katto on alttiimpi vaurioille, kun taas säännöllisen huollon ansiosta varsinainen kattoremontti vaaditaan todennäkösiesti vasta katon saavutaessa elinkaarensa pään.
 • Vauriot, sammal ja irtoroskan kerääntyminen. Muun muassa halkeamat, irronneet tai vääntyneet katteet, ruoste, sammaloituminen kertovat, että katto kaipaa huolenpitoa. Ongelmiin kannattaa tarttua ajoissa!
 • Energiatehokkuus. Älä päästä lämpöä karkaamaan! Esimerkiksi veto tai tunkkainen huoneilma voivat olla merkkejä eristyksen ongelmista tai ilmavuodoista. Kattoremontilla saadaan parannettua talon energiatehokkuutta sekä tiiviyttä, ja näin ollen pienentää lämmityskustannuksia.

Aina katon ulkonäkö ei kerro remontin tarpeesta. Perusteellinen, ammattilaisen suorittama katon kuntotarkastus on varma keino varmistaa katon tila mahdollisine piilevine ongelmineen. 

Tilaa maksuton katon kuntokartoitus »

Maksuton kuntokartoitus kertoo katon nykytilan

Jos katollesi ei hetkeen ole kurkattu, tartu puhelimeen ja kutsu meidät paikalle. Ammattilaisen suorittama katon ilmainen kuntokartoitus on ensiaskel mahdollisten ongelmakohtien paljastamiseen – ja se kertoo myös, mikäli tarpeen on vaikkapa vain perusteellinen pesu.

Kuntokartoituksessa selvitetään:

 • katteen kunto
 • vesikate
 • katon rakenteet
 • läpiviennit ja pellitykset
 • villoitus
 • yläpohjan paloturvallisuus.

Kuntokartoitus vastaa muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

 • Millaisessa kunnossa vanha katto ja alusrakenteet ovat?
 • Millaisella laajuudella ne täytyy uusia vai riittääkö esimerkiksi uusi pinnoite tai pesu?
 • Missä menee raja mitä kannattaa samalla laittaa uusiksi?

Kun otat meihin yhteyttä, kattoasiantuntija saapuu paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kuntoa. Mikäli kuntokartoituksessa havaitaan korjattavaa, laadimme sinulle reilun tarjouksen. Toiminta-alueeseemme kuuluuvat Porvoo sekä Loviisa muun Uudenmaan ja Hämeen seudun tavoin.

Tilaa kuntokartoitus »

Suureen ja vaativaankin kohteeseen | Kattoremontti Loviisa & Porvoo

Jokainen kattoremontti on ainutlaatuinen, ja meidän tavoitteenamme on toteuttaa paras mahdollinen kattoratkaisu jokaiseen kohteeseen sen suuruusluokasta riippumatta. Olemme tottuneet työskentelemään jyrkillä katoilla, historiallisissa kohteissa, laajoissa yrityskiinteistöissä siinä missä idyllisessä mummonmökissä tai saaristokohteessa.   

Kaikkea toimintaamme leimaa läpinäkyvyys ja hyvän rakennustavan noudattaminen: turhaa tai puolittaista työtä ei meidän nimemme alla tehdä. Toteutamme kattoremontit laadukkaita materiaaleja käyttäen ja haitat normaalille asumiselle tai työskentelylle minimoiden.

Voimme ylpeinä todeta, että meidän kädenjälkemme kestää niin aikaa kuin säätäkin: valitsemalla parhaan yhteistyökumppanin takaat katollesi mahdollisimman pitkän eliniän.

Kysy lisää »

Katto kuntoon – ota yhteyttä!

Kun katto kaipaa huolenpitoa, asiantuntijasi TaitoKatto palvelee Espoosta käsin Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Kysy lisää tai kerro suunnitelmistasi: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Johto ja toimisto

Marek Rudenas
Toimitusjohtaja
044 984 3560
marek@taitokatto.fi

Myynti ja markkinointi

Sakke Ikonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 976 7265
myynti@taitokatto.fi

Työmaat

Marmo Mõttus
Asennus- ja projektipäällikkö
041 313 2725
marmo@taitokatto.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​