Kattoremontti Kirkkonummi

Ota yhteyttä »

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Kumppanisi kaikissa kattotöissä – Kattoremontti Kirkkonummi

Kattoremontti on taitolaji, ja me tiedämme tekevämme sinulle parhaan katon. 

Turvaa ja toimivuutta vuosikymmeniksi: Meidän kattojemme suojassa elää ja työskentelee lukemattomia suomalaisia. Kattoremontit Kirkkonummella ja muun Uudenmaan alueella toteuttaa Taitokatto, kattotyypistä ja kohteesta riippumatta.

TaitoKatot rakennetaan vankkojen periaatteiden varaan: 

 • Ammattitaito: Kokeneet asiantuntijamme takaavat laadukkaan työn jokaisessa vaiheessa.
 • Laadukkaat rakennusmateriaalit: Suosimme kotimaisia materiaaleja.
 • Läpinäkyvyys ja avoin vuorovaikutus: Kaikki tekemisemme perustuu avoimeen kommunikointiin asiakkaidemme kanssa.

Panostamme siihen, että kattoremontti on asiakkaallemme mahdollisimman vaivaton. Dokumentoimme remontin etenemisen vaihe vaiheelta ja jaamme tiedot asiakkaallemme, joten työtä voi halutessaan valvoa lähes reaaliajassa. 

Käänny huoletta puoleemme myös muissa kattoasioissa, sillä tarjoamme laajan valikoiman huolto- ja lisäpalveluita – kirjaimellisesti kaikkea katoille.

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille!

Tilaa kartoituskäynti »

Viiden tähden kattoremontti

Ilmainen kartoituskäynti

Laadukas remontti käynnistyy aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta. Yhteydenottosi jälkeen asiantuntijamme tulee paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunnon.

Suunnitelma ja tarjous

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita, laadimme teille korjaussuunnitelman ja tarjouksen kattoremontista. Tarjous tehdään aina avaimet käteen -periaatteella.

Kattoremontin toteutus

Sovimme remontille ajankohtan ja otamme yhteyttä päivää ennen remontin alkua. Sovittuna aikana TaitoKaton oma asennusryhmä hoitaa remontin suunnitelman mukaan. 

Läpinäkyvä prosessi

TaitoKatto toimii aina valmistajien asennusohjeiden ja rakennusmääräysten mukaisesti. Saat säännöllisesti tietoa ja kuvia remontin etenemisestä. Dokumentoimme työvaiheet tarkasti: jatkossa on helppoa selvittää, mitä katolla on tehty. 

Joustava rahoitus

Kattoremontti kuten haluat: OP:n rahoituksella 30 päivän korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Autamme sinua rahoituksen järjestämisessä! 

10 vuoden työtakuu

Kaikilla kattoremonteillamme on valmistajien takuiden lisäksi 10 vuoden työtakuu. 

Tiilikatto­remontti

Tiilikatto huokuu arvokkuutta, mutta jotta se suojaisi taloasi ja säilyttäisi kauniin ulkomuotonsa mahdollisimman pitkään, säännöllinen huolto on avainasemassa.

Kun on aika tarkistaa katon tila, kutsu meidät paikalle. Asiantuntijamme kertoo, onko tarpeen esimerkiksi pinnoitus vai onko kattoremontin aika. 

Lue lisää »
Peltikattoremontti

Peltikatto­remontti

Sijaintina Kirkkonummi tai muu Uusimaa, kattomateriaalina pelti? Kaikentyyppiset peltikatot profiilista konesaumaan remontoi TaitoKatto, kohteesta riippumatta.

Lue lisää »
Huopa- eli bitumikatto

Huopa- eli bitumikatto­remontti

Bitumikaton käyttöikä vaihtelee noin 20–40 vuoteen, riippuen esimerkiksi asennuksen laadusta, säännöllisestä puhdistuksesta ja huollosta sekä rakennuksen sijainnista. Kun aika on, suoritamme huopakattojen remontit ammattitaidolla.

Lue lisää »

Milloin on kattoremontin aika?

Ajan hammas kuluttaa laadukkaintakin kattoa. Mistä tietää, milloin on kattoremontin aika?

 • Katon ikä ja tyyppi antavat vihjeitä siitä, milloin olisi aika tarkistuttaa sen kunto. Esimerkiksi konesaumakatto voi säilyä hyvässä kunnossa jopa sata vuotta, kunhan sitä huolletaan säännöllisesti. 
 • Jos katon huoltohistoria on epäselvä tai viimeisestä huollosta on aikaa vierähtänyt, on viisasta ottaa yhteyttä ammattilaiseen. Säännöllinen huolto pitää katon vahvana ja pienentää tarvetta suuremmille korjauksille sen elinkaaren loppupuolella.
 • Kaikenlaiset vauriot, sammal ja irtoroskat voivat olla varoitusmerkkejä. Muun muassa halkeamat, irronneet tai vääntyneet katteet, ruoste tai kasvusto viestittävät katon kaipaavan huolenpitoa. Pienet ongelmat voivat kasvaa merkittäviksi ja johtaa lopulta kosteusvaurioon, jos niitä ei hoideta ajoissa.
 • Esimerkiksi vedon tunne tai ummehtunut huoneilma voivat viitata eristysongelmiin tai ilmavuotoihin. Kattoremontin avulla voit parantaa talosi energiatehokkuutta ja tiiviyttä, mikä puolestaan vähentää lämmityskustannuksia ja lisää asumismukavuutta.

Perusteellinen, ammattilaisen suorittama katon kuntokartoitus on varma keino selvittää katon nykytila mahdollisine piilevine ongelmineen. Kattoremontti Kirkkonummi – TaitoKatto palvelee!

Tilaa maksuton katon kuntokartoitus »

Tilaa ensin maksuton kuntokartoitus

Olisiko kattoremontin aika? TaitoKaton maksuton kuntokartoitus tarjoaa selkeän kuvan nykytilanteesta ja ehdotukset toimenpiteistä. 

Ilmaisessa kuntokartoituksessa tarkastetaan:

 • vesikate
 • katon rakenteet
 • villoitus
 • läpiviennit ja pellitykset
 • katteen kunto
 • yläpohjan paloturvallisuus

Kuntokartoitus vastaa muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

 • Millaisessa kunnossa vanha katto ja alusrakenteet ovat?
 • Millaisella laajuudella ne täytyy uusia vai riittääkö esimerkiksi uusi pinnoite tai pesu?
 • Missä menee raja mitä kannattaa samalla laittaa uusiksi?

Jos kuntokartoituksen perusteella havaitaan esimerkiksi katon huolto-, pinnoitus- tai remonttitarve, saat meiltä reilun tarjouksen. Toimimme Kirkkonummen lisäksi muualla Uudellamaalla sekä Hämeen seudulla.

Tilaa kuntokartoitus »

Kattoremontti Kirkkonummi – Haastavaankin kohteeseen

Olipa sitten kyseessä arvokas historiallinen rakennus, suuri kiinteistö tai muuten vaativa kattoremontti, TaitoKatto on vankkumaton kumppanisi haastavammassakin projektissa. Kirkkonummi, muu Uusimaa sekä Hämeen seutu ovat toiminta-aluettamme.

Toteutamme kattosaneerauksen ammattitaidolla aikataulua noudattaen ja korkealuokkaisia, Suomessa valmistettuja materiaaleja suosien. Toimintamme perustuu täyteen läpinäkyvyyteen, ja haluamme toiminnallamme nostaa alan käytännöt takaisin sille tasolle, jonka jokainen kattoremontin tilaaja ansaitsee. Turhaa tai puolittaista työtä ei meidän nimemme alla tehdä.

Voimme ylpeinä todeta, että kattomme kestää sekä ajan että sään haasteet. Valitsemalla parhaan yhteistyökumppanin varmistat katollesi pitkän ja toimivan eliniän, kattotyypistä riippumatta.

Kysy lisää »

Katto kuntoon – ota yhteyttä!

Kun katto kaipaa huolenpitoa, asiantuntijasi TaitoKatto palvelee Espoosta käsin Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Kysy lisää tai kerro suunnitelmistasi: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Johto ja toimisto

Marek Rudenas
Toimitusjohtaja
044 984 3560
marek@taitokatto.fi

Myynti ja markkinointi

Sakke Ikonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 976 7265
myynti@taitokatto.fi

Työmaat

Marmo Mõttus
Asennus- ja projektipäällikkö
041 313 2725
marmo@taitokatto.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​