Kattoremontti Espoo

Ota yhteyttä »

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Paras katto kodillesi – Kattoremontti Espoo

Kattoremontti on kokonaisvaltaista asiakaspalvelua: valitse rakennuskumppani, joka takaa laadun kaikessa tekemisessään.

Talosi katto ansaitsee hellää huolenpitoa: se paitsi suojaa Pohjolan vaihtelevia sääolosuhteissa on myös rakennuksen näkyvin osa. Kun siis suunnitteilla on kattoremontti Espoossa, voit luottaa TaitoKaton asiantuntevaan palveluun. Meiltä saat kirjaimellisesti kaikkea katolle!

Mikäli katolle ei ole hetkeen kurkattu, kannattaa olla meihin yhteydessä maksuttoman kartoituksen merkeissä! Olipa kyseessä sitten yksityiskoti, yritystila tai taloyhtiö, tarjoamme vahvan ammattitaitomme käyttöösi.

Kattoremontti on merkittävä sijoitus, jonka tekemiseen yleensä ryhdytään vain kerran elämässä. Me TaitoKatolla pidämme tämän lupauksen kirkkaana: olemme tunnettuja huolellisesta työstämme ja kestävästä lopputuloksesta.

Ammattitaitomme ja kokemuksemme alalta takaavat, että projekti etenee sujuvasti ja aikataulussa. Panostamme laadukkaisiin rakennusmateriaaleihin ja tinkimättömään työnjälkeen, jotta kattosi kestää aikaa ja sääolosuhteita. Olemme sitoutuneita tarjoamaan sinulle kestävän ja luotettavan kattoratkaisun, joka ei vain suojaa kotiasi, vaan myös lisää sen arvoa.

Tavoitteenamme on tehdä kattoremontistasi mahdollisimman vaivaton jokaisessa vaiheessa. Joustavan rahoituksen avulla voit valita, haluatko maksaa summaa kuukausittain vai kertamaksuna.

Pyydä maksuton kartoitus, jotta voimme arvioida kattosi tilanteen ja löytää yhdessä juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Tilaa kartoituskäynti »

Viiden tähden kattoremontti

Ilmainen kartoituskäynti

Laadukas remontti käynnistyy aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta. Yhteydenottosi jälkeen asiantuntijamme tulee paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunnon.

Suunnitelma ja tarjous

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita, laadimme teille korjaussuunnitelman ja tarjouksen kattoremontista. Tarjous tehdään aina avaimet käteen -periaatteella.

Kattoremontin toteutus

Sovimme remontille ajankohtan ja otamme yhteyttä päivää ennen remontin alkua. Sovittuna aikana TaitoKaton oma asennusryhmä hoitaa remontin suunnitelman mukaan. 

Läpinäkyvä prosessi

TaitoKatto toimii aina valmistajien asennusohjeiden ja rakennusmääräysten mukaisesti. Saat säännöllisesti tietoa ja kuvia remontin etenemisestä. Dokumentoimme työvaiheet tarkasti: jatkossa on helppoa selvittää, mitä katolla on tehty. 

Joustava rahoitus

Kattoremontti kuten haluat: OP:n rahoituksella 30 päivän korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Autamme sinua rahoituksen järjestämisessä! 

10 vuoden työtakuu

Kaikilla kattoremonteillamme on valmistajien takuiden lisäksi 10 vuoden työtakuu. 

Tiilikatto­remontti

Tiilikattoremontti on fiksu investointi, joka lisää kotisi arvoa ja kestävyyttä. Käytämme suomalaista, ensiluokkaista BMI Ormax -tiiltä.

Ammattilainen näkee tiilien ja aluskatteen kunnon perusteella, kannattaako katto palauttaa entiseen loistoonsa pinnoituksella vai remontoimalla. Säännöllisellä huollolla tiili säilyttää kauniin ulkonäkönsä ja kestävyytensä vuosikymmeniä.

Lue lisää »

Peltikatto­remontti

Tyylikäs ja huolellisesti toteutettu peltikattoremontti on pitkäikäinen ja luotettava kattoratkaisu, joka kestää vuosikymmeniä. Pellin etuja ovat nopea asennettavuus, helppohoitoisuus, pitkäikäisyys sekä markkinatilanteen suoma laaja valikoima profiilien suhteen.

Asennamme kaikentyyppiset peltikatot Espoossa – niin profiili-, lukkosauma- kuin konesaumakatot – varmalla ammattitaidolla. 

Lue lisää »
Huopa- eli bitumikatto

Huopa- eli bitumikatto­remontti

Kevyt, hiljainen ja erittäin pitkään kauniina säilyvä huopakatto eli bitumikatto on todella monikäyttöinen. Se on omiaan niin vedenpitävyyttä vaativalle tasakatolle kuin haastavammallekin katonmuodolle. 

Toteutamme bitumikattoremontit Espoossa valmistetuilla, korkealuokkaisilla BMI Icopal -tuotteilla. 

Lue lisää »

Merkkejä kattoremontin tarpeesta

Katon elinkaaren mitta riippuu vesikatteen materiaalista ja suoritetuista huolloista. Esimerkiksi konesaumakatto voi kestää jopa sata vuotta, eikä tiilikattokaan säntillisellä huollolla kauaksi jää. Katto on hyvä tarkistaa itse silmämääräisesti kerran-pari vuodessa, esimerkiksi keväällä lumien lähdettyä ja syksyllä ennen uusia nietoksia.

Ajoissa tehty kuntokartoitus voi säästää paljon vaivaa ja kustannuksia pitkällä aikavälillä. Tilaa kartoitus viimeistään:

 • kun edellisestä tarkastuksesta on pitkä aika tai jos et tiedä, koska katto on viimeksi tarkistettu
 • kun havaitset ulkoisia vaurioita: esimerkiksi katon pinta on kulunut tai pinnoite hilseilee, huopakatteessa repeytymiä, peltikatteessa ruostetta tai vääntymiä, tiilikatolla rikkinäisiä tai sammaleisia tiiliä
 • jos turvatuotteissa tai sadevesijärjestelmässä on puutteita
 • jos huoneilma tuntuu tunkkaiselta: tämä voi kertoa esimerkiksi katon alusrakenteiden tuuletusongelmista tai jopa veden pääsystä rakenteisiin

Soita meille heti

 • jos havaitset vesivuotoja, esimerkiksi veden juoksevan katolta seinää pitkin tai tummia läikkiä yläpohjassa
 • puun kaatuessa tai vastaavan onnettomuuden sattuessa

Pelkästään katon ulkonäkö ei yleensä paljasta kaikkea. Ammattilaisen suorittama tarkastus paljastaa piilevät ongelmat ja auttaa tekemään oikeat päätökset mahdollisten jatkotoimenpiteiden suhteen. Kattoremontti Espoo – TaitoKatto palvelee!

Tilaa maksuton katon kuntokartoitus »

TaitoKaton ilmainen katon kuntokartoitus

Katon todellisen kunnon selvittämiseen tarvitaan asiantuntijan silmää. TaitoKaton maksuttoman katon kuntokartoituksen ansiosta saat selkeän kuvan katon nykytilasta ja mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

TaitoKaton ammattilaiset tarkastavat muun muassa seuraavat osa-alueet:

 • katon rakenteet
 • vesikate
 • villoitus
 • yläpohjan paloturvallisuus
 • katteen kunto
 • läpiviennit ja pellitykset

Kuntokartoitus vastaa muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

 • Missä kunnossa vanha kattosi ja sen alusrakenteet ovat?
 • Olisiko tarpeen harkita laajempaa uusimista vai riittäisikö uusi pinnoitus?
 • Koska varsinaisen kattoremontin tarve on ajankohtainen?

Jos kuntokartoituksen perusteella havaitaan esimerkiksi katon huolto-, pinnoitus- tai remonttitarve, saat meiltä reilun tarjouksen. Toimimme Espoossa ja muualla Uudellamaalla sekä Hämeen seudulla.

Tilaa maksuton kuntokartoitus »

Kattoremontti Espoo – Laatua suureen tai vaativaankin kohteeseen

Olipa kohde sitten historiallinen aarre, suurempi kiinteistö tai kenties hieman haastavampi katto, voit olla varma osaamisestamme. Kun puhutaan kattoremonteista Espoossa tai lähialueilla, olemme ammattilaisiasi.

Kattoremonttimme perustuvat korkealaatuisiin materiaaleihin, aikataulujen noudattamiseen ja budjetin kunnioittamiseen. Pyrimme minimoimaan mahdolliset haitat normaalille arjelle ja työskentelylle. Toimintamme keskiössä on avoimuus: dokumentoimme ja jaamme kaikki työvaiheet sekä tekniset ratkaisut lähes reaaliaikaisesti asiakkaallemme, jotta hän voi halutessaan seurata projektin etenemistä.

Olemme ylpeitä siitä, että tekemämme työ kestää ajan hammasta ja vaihtelevia sääolosuhteita. Valitsemalla meidät kumppaniksesi, voit olla varma siitä, että saat käyttöösi todella parhaan mahdollisen katon.

Ota meihin yhteyttä!

Tilaa kattoremontti »
ääntä vaimentava kattomateriaali

Vaimenna Espoon lentomelua kattomateriaalilla

Espoon lentomelualueella asuminen tuo mukanaan erityisiä haasteita äänimaailmaan. Melua vaimentavat kattomateriaalit tarjoavat ratkaisun äänimukavuuden parantamiseen omassa kodissasi.

Huolellisesti valitut melua vaimentavat kattomateriaalit yhdessä aluskatteen eristyksen kanssa voivat merkittävästi vähentää ulkoa tulevaa melua sisätiloissa. Tiili on erinomainen valinta äänen eristämiseen, mutta myös bitumi soveltuu hyvin tähän tarkoitukseen. Vaikka katto olisikin peitetty esimerkiksi pellillä, on mahdollista vaihtaa vaimentavampaan kattomateriaaliin.

Jos haluat tietää enemmän vaihtoehdoista ja siitä, miten voimme auttaa äänimukavuuden parantamisessa, älä epäröi kysyä – olemme täällä auttamassa!

Ota meihin yhteyttä »

Katto kuntoon – ota yhteyttä!

Kun katto kaipaa huolenpitoa, asiantuntijasi TaitoKatto palvelee Espoosta käsin Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Kysy lisää tai kerro suunnitelmistasi: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Johto ja toimisto

Marek Rudenas
Toimitusjohtaja
044 984 3560
marek@taitokatto.fi

Myynti ja markkinointi

Sakke Ikonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 976 7265
myynti@taitokatto.fi

Työmaat

Marmo Mõttus
Asennus- ja projektipäällikkö
041 313 2725
marmo@taitokatto.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​