Peltikatto

Ota yhteyttä »

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Peltikattoremontti | Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa

Suomen käytetyin vesikate on peltikatto, varma ja turvallinen valinta Pohjolan sääolosuhteissa – pitkällä takuuajalla.

TaitoKatolta peltikattoremontti Espoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla niin yksityis- kuin yrityskohteisiin sekä taloyhtiöille.

Suosittelemme vankasti peltikattoa vesikatteeksi, sillä se on varma ja pitkäikäinen valinta Suomen vallitsevissa sääolosuhteissa. Peltikattojen pitkäikäisyyttä tukevat valmistajien myöntämät pitkät takuuajat.

Peltikattojen pinnoitevalikoimassa tapahtuneen kehityksen vuoksi valmistajan takuu pinnoituksille on jopa 20 vuotta. Peltikaton vahva sinkkipitoisuus (350g/m²) antaa peltikatolle teknisen takuun jopa 50 vuodeksi. Oikeilla ja säännöllisillä huoltotöillä peltikaton pitkäikäisyyttä saadaan lisättyä vielä huomattavasti pidemmälle.

Peltikattoremontti on pitkälle tulevaisuuteen kantava investointi, ja me teemme siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Joustavan rahoituksen avulla voit valita, paljonko haluat lyhentää summaa kuussa – tai maksaa vaikka koko summan kerralla.

Pyydä maksuton kartoitus, niin katsotaan, onko peltikattosi remontin tarpeessa! 

Tilaa kartoituskäynti »

Peltikattoremontti – Nopea asentaa, helppo hoitaa

Peltikaton etuuksia ovat nopea asennettavuus, helppohoitoisuus, pitkäikäisyys sekä markkinatilanteen suoma laaja valikoima profiilien suhteen. Laajan valikoiman vuoksi sitä voidaan käyttää lähestulkoon missä kohteessa tahansa.

Peltikattoprofiileja markkinoilla on monenlaisia. Saatavilla on esimerkiksi perinteinen aaltopelti, tiilikuvioinen, pystysaumainen ja suoraurainen, poimulevy ja monia muita. Suosituin peltikatteista on tiilikuvioitu kattopelti. Myös Ruukin Classic -nimellä tunnettu lukkosaumakatto on hyvin suosittu valinta.

Lukkosaumakate on perinteisen konesaumakaton inspiroima. Asennettavuudeltaan lukkosaumakatto on moninkertaisesti helpompi ratkaisu, sillä konesaumakatto vaatii ammattipätevyyden lisäksi siihen tarvittavat erikoistyökalut ja vierekkäiset peltikatteet sekä katon harjan saumauksen.

Toimimme yhteistyössä Suomen suurimpien kattopeltien valmistajien kanssa, ja yhteisvoimin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän makuunsa sopivan peltikaton.

Pyydä tarjous »

Viiden tähden kattoremontti

Ilmainen kartoituskäynti

Laadukas remontti käynnistyy aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta. Yhteydenottosi jälkeen asiantuntijamme tulee paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunnon.

Suunnitelma ja tarjous

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita, laadimme teille korjaussuunnitelman ja tarjouksen kattoremontista. Tarjous tehdään aina avaimet käteen -periaatteella.

Kattoremontin toteutus

Sovimme remontille ajankohtan ja otamme yhteyttä päivää ennen remontin alkua. Sovittuna aikana TaitoKaton oma asennusryhmä hoitaa remontin suunnitelman mukaan. 

Läpinäkyvä prosessi

TaitoKatto toimii aina valmistajien asennusohjeiden ja rakennusmääräysten mukaisesti. Saat säännöllisesti tietoa ja kuvia remontin etenemisestä. Dokumentoimme työvaiheet tarkasti: jatkossa on helppoa selvittää, mitä katolla on tehty. 

Joustava rahoitus

Kattoremontti kuten haluat: OP:n rahoituksella 30 päivän korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Autamme sinua rahoituksen järjestämisessä! 

10 vuoden työtakuu

Kaikilla kattoremonteillamme on valmistajien takuiden lisäksi 10 vuoden työtakuu. 

Laadukkaat peltikatteet kauttamme

JL JALO -lukkosaumapeltikate

JL JALO jäljittelee muotoilultaan perinteistä konesaumakattoa.

Se sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin, tuoden selkeää muotokieltä rakennusten ilmeeseen.

Teräskate soveltuu myös loiville kattokaltevuuksille sekä haastaviinkiin kohteisiin. JL JALOn kiinnitysruuvit jäävät piiloon pystysauman alle. Lisäksi mallin esitaitettu räystäsreuna luo yhtenäisen ja laadukkaan lopputuloksen.

Lisätietoa »

JL LUX -tiilikuviopeltikate

Klassinen JL LUX on perinteinen tiilikuviopelti.

Sen profiili antaa katosta rauhallisen ja tyynen vaikutelman.

JL LUX sopii erinomaisesti suomalaiseen pientaloon. Muotoilu tekee myös huollon ja puhdistuksen helpoksi.

Lisätietoa »

JL GRAND -tiilikuviopeltikate

Asentajien ylistämä JL GRAND -teräskate on muotokatteiden huippua.

Sen korkea profiili antaa katon ilmeeseen arvokkuutta ja elävyyttä. JL GRAND pääseekin oikeuksiinsa etenkin suurilla pinnoilla. Näyttävyyttä voidaan lisätä myös kasvattamalla tiilenmittaa aina 450 mm asti!

JL Grand valmistetaan vahvuudeltaan 0,60 mm materiaalista. Tällöin lähes 20 % paksumpana se on erittäin vahva ja kestää mm. huoltotoimenpiteitä ja aikaa erinomaisesti.

Lisätietoa »

JL 20 -suojaprofiilipeltikate

JL 20 -suoraprofiilikate on muotoilultaan suoralinjaisen tyylikäs.

Se soveltuu useaan eri käyttötarkoitukseen, asuinrakennuksista maatalouden ja teollisuuden käyttöön niin katto- kuin seinäprofiilinakin.

JL 20 -suoraprofiilia valmistetaan myös useampina eri vahvuuksina, jolloin pystytään vaikuttamaan kantavuusominaisuuksiin. Saatavissa myös antikondessipinta pellin alapintaan, millä ehkäistään kosteuden aiheuttaman kastetipan muodostuminen. Vesikattoprofiilissa on vesiura katkomassa kapillaarista ilmiötä.

Lisätietoa »

TP 15 -suojaprofiilipeltikate

Vesikattoihin ja julkisivuihin.

Lisätietoa »

TP 45 -suojaprofiilipeltikate

Vesikattoihin ja julkisivuihin.

Lisätietoa »

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Todella osaavia kavereita, tarjous tehtiin perustuen tarpeeseen ja hinta oli juuri sen mitä sovittiin. Työmaa siivottiin joka päivän päätteeksi ja mitään roskia ei jäänyt pyörimään. Kommunikaatio ja tiedotus pelasi koko projektin ajan ja yllätykset käytiin yhdessä läpi.

Suosittelen Taitokattoa lämpimästi. 6/5

T. Koski

Kattojen asennus | Katon kuntotarkastus

Tutustu referenssikohteisiin »

Ylitti odotukset kirkkasti, todella ammattimaista toimintaa. Tieto kulki tosi hyvin, whatsappryhmä tekijöiden kanssa johon tuli päivittäin tilannekatsausta ja valokuvia. Enpä uskonut että tällaista palvelua suomessa enää saa rakennusalalla 👍

P. Selenius

Kattojen korjaus | Kattojen asennus | Kattoikkunoiden asennus | Vesikourujen asennus

Tutustu referenssikohteisiin »

Ammattimaista jälkeä ja hienosti pidettiin ajan tasalla projektin jokaisessa eri käänteissä. Firman edustaja oli aina tavoitettavissa. En ole tavannut vastaavanlaista palvelua tällä alalla. Erittäin vahva suositus.

P. Riski

Tutustu referenssikohteisiin »

Lähes 40 vuotias betonitiilikatto uusittiin repaleiksi menneen vanhan aluskatteen takia. Kaikki tarjouspyynnöstä työn luovutukseen sujui sovitun mukaisesti - tai totta puhuen nopeammin ja tehokkaammin! Työmaan toiminta oli alusta asti ammattimaista ja niin vakuuttavaa ettei tilaajan asemassa tarvinnut huolia ja murheita kokea.

Työvaiheet dokumentoitiin ja kuvattiin asianmukaisesti. Vaihtoehdot yksityiskohtien toteutuksissa käytiin avoimesti työmaan ja tilaajan kesken yhteisesti läpi. Yllättäviä lisätöitä tms. kuluja ei tullut, urakkahinta piti. Iso Kiitos koko Taitokaton porukalle!

J. Keihokari

Ullakon tuuletus | Ullakon tuuletusjärjestelmien korjaukset | Kattojen asennus | Katon kuntotarkastus | Kattojen korjaus | Vesikourujen asennus

Tutustu referenssikohteisiin »

Ormaxin 18 vuotias katto puhdistettiin ja pinnoitettiin ja on kuin uusi. Teknisesti katto oli vielä ehjä ja sinänsä ok, tummunut ja likainen kyllä. Nyt loistaa uutena ja naapurit toivottavasti tilaavat Taitokatolta saman palvelun. Työ tehtiin sovittuna aikana ja aikataulussa sekä myös tarjouksen mukaisesti. Voin lämpimästi suositella Taitokattoa.

M. Bengtsson

Katon pinnoitus

Tutustu referenssikohteisiin »

Omakotitalon betonitiilikaton, ikää 19-vuotta, pesu- ja pinnoitusurakka sujui kaikilta osin erinomaisesti! Myyjät esittelivät urakan sisällön työvaiheineen ja pinnoitukseen käytettävän tuotteen sekä pesun ja pinnoituksen hyödyt. Asenne oli ystävällinen ja palvelu asiantuntevaa, minkäänlaista ”tyrkyttämistä” ei ollut. Asiakas sai rauhassa harkita tarjousta ja tehdä lisäkysymyksiä. Kirjallinen tarjous oli sisällöltään asianmukainen.

Toteutusaika saatiin sovittua toiveiden mukaisesti, toki säävarauksella. Työn toteutti Miikka, joka oli todella ystävällinen, ahkera ja osaava ammattimies. Voin oman kokemukseni perusteella vilpittömästi suositella TaitoKatto Oy:tä.

R. Hokkanen

Kattojen korjaus | Katon pinnoitus | Katon kuntotarkastus

Tutustu referenssikohteisiin »

Katto kuntoon – ota yhteyttä!

Kun katto kaipaa huolenpitoa, asiantuntijasi TaitoKatto palvelee Espoosta käsin Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Kysy lisää tai kerro suunnitelmistasi: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Johto ja toimisto

Marek Rudenas
Toimitusjohtaja
044 984 3560
marek@taitokatto.fi

Myynti ja markkinointi

Sakke Ikonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 976 7265
myynti@taitokatto.fi

Työmaat

Marmo Mõttus
Asennus- ja projektipäällikkö
041 313 2725
marmo@taitokatto.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​