Peltikattoremontti

TAITOKATTO OY

PELTIKATTOREMONTIT TAIDOLLA JA LAADULLA

Peltikattoremontti

ilmainenkartoituskäynti
– Selvitetään nykyisen katon ja välipohjan kunto
– Selvitetään toiveenne ja tarpeenne
– Kartoituksen pohjalta  täsmällinen tarjous

Kattoremontin toteutus
– Remontin toteutus avaimet käteen -palveluna.
– Saat säännöllisesti tietoa ja kuvoia remontin etenemisestä
– Saat dokumentaation remontin toteutuksesta

Rahoitus
– Santader rahoitus kauttamme
– Autamme rahoituksen järjestämisessä
– Tehdään yhdessä rahoitus hakemukset ja muut asiakirjat

Kauttamme näyttävät peltikatot

Peltikattoprofiileja markkinoilla on monenlaisia. Saatavilla on esimerkiksi perinteinen aaltopelti, tiilikuvioinen, pystysaumainen ja suoraurainen, poimulevy ja monia muita. Toimimme yhteistyössä Suomen suurimpien kattopeltien valmistajien kanssa ja yhteisvoimin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän makuunsa sopivan peltikaton.

Suosituin peltikatteista on tiilikuvioitu kattopelti. Myös Ruukin Classic -nimellä tunnettu lukkosaumakatto on hyvin suosittu valinta.

Konesaumakatto on peltisepältä kysyessä se ainut ja oikea ratkaisu. Lukkosaumakate on perinteisen konesaumakaton jäljitelmä, joka näyttää samanlaiselta. Asennettavuudeltaan lukkosaumakatto on moninkertaisesti helpompi ratkaisu, sillä konesaumakatto vaatii ammattipätevyyden lisäksi siihen tarvittavat erikoistyökalut ja siinä vierekkäiset peltikatteet, sekä katon harja saumataan kiinni toisiinsa.

 

Nopea asentaa ja helppo hoitaa

Peltikaton etuuksia ovat nopea asennettavuus, helppohoitoisuus, pitkäikäisyys sekä markkinatilanteen suoma laaja valikoima profiileiden suhteen. Laajan valikoiman vuoksi sitä voidaan käyttää lähestulkoon missä kohteessa tahansa.

Peltikatolla on pitkä takuu

Peltikattojen pitkäikäisyyttä tukee valmistajien myöntämät pitkät takuuajat. Laadukkaasta raaka-ainemateriaalista valmistettavat teräspeltiseokset tulevat Suomessa SSAB:n tehtaalta.

Peltikattojen pinnoitevalikoima on kehittynyt, jonka vuoksi valmistajan takuu pinnoituksille on jopa 20 vuotta. Peltikaton vahva sinkkipitoisuus (350g/m²) antaa peltikatolle teknisen takuun jopa 50 -vuodeksi. Oikeilla ja säännöllisillä huoltotöillä peltikaton pitkäikäisyyttä saadaan lisättyä huomattavasti takuuajoista pidemmiksi.

Suomessa käytetyin vesikate on peltikatto. Suosittelemme vankasti peltikattoa vesikatteeksi, sillä se on varma ja turvallinen valinta Suomea vallitsevissa sääolosuhteissa.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

LAADUKKAAT PELTIKATTEET KAUTTAMME

JL JALO Lukkosaumapeltikate

JL JALO Lukkosauma jäljittelee muotoilultaan perinteistä konesaumakattoa. Se sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin, tuoden selkeää muotokieltä rakennusten ilmeeseen.

Teräskate soveltuu myös loiville kattokaltevuuksille sekä haastaviinkiin kohteisiin. JL JALOn kiinnitysruuvit jäävät piiloon pystysauman alle. Lisäksi mallin esitaitettu räystäsreuna luo yhtenäisen ja laadukkaan lopputuloksen. 

 

JL LUX Tiilikuviopeltikate

Klassinen JL LUX on perinteinen tiilikuviopelti. Sen profiili antaa katosta rauhallisen ja tyynen vaikutelman.

JL LUX sopii erinomaisesti suomalaiseen pientaloon. Muotoilu tekee myös huollon ja puhdistuksen helpoksi.

 

JL GRAND Tiilikuviopeltikate

Asentajien ylistämä JL GRAND -teräskate on muotokatteiden huippua. Sen korkea profiili antaa katon ilmeeseen arvokkuutta ja elävyyttä. JL GRAND pääseekin oikeuksiinsa etenkin suurilla pinnoilla.

Näyttävyyttä voidaan lisätä myös kasvattamalla tiilenmittaa aina 450 mm asti!

JL Grand valmistetaan vahvuudeltaan 0,60 mm materiaalista. Tällöin lähes 20 % paksumpana se on erittäin vahva ja kestää mm. huoltotoimenpiteitä ja aikaa erinomaisesti.

 

JL 20 Suojaprofiilipeltikate

JL 20 suoraprofiili kate on muotoilultaan suoralinjaisen tyylikäs ja se soveltuu useaan eri käyttötarkoitukseen, asuinrakennuksista maatalouden ja teollisuuden käyttöön niin katto- kuin seinäprofiilinakin.

JL 20 Suoraprofiilia valmistetaan myös useampina eri vahvuuksina, jolloin pystytään vaikuttamaan kantavuusominaisuuksiin. Saatavissa myös antikondessipinta pellin alapintaan, millä ehkäistään kosteuden aiheuttaman kastetipan muodostuminen. Vesikattoprofiilissa on vesiura katkomassa kapillaarista ilmiötä.

.

 

TP 15 Suojaprofiilipeltikate

Vesikattoihin ja julkisivuihin.

 

TP 45 Suojaprofiilipeltikate

Vesikattoihin ja julkisivuihin.

 

Kattoremontin eteneminen

KUNTOKARTOITUS

Laadukas remontti lähtee aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta.Yhtenotton jälkeen tule asiantuntijamme paikan päälle tutkimaan katon ja välikaton tilanteen.

SUUNNITELMA JA TARJOUS

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita,tehdään teille korjaussuunnitelma ja kattoremonttin tarjouksen.Tarjous tehdään aina avaimet käteen perjaatteella.

REMONTIN TOTEUTUS

Sovitaan remontille sopiva ajankohta. Otamme yhteyttä päivä ennen remontin alkua ja tarkistetaan ajankohta. Asennusryhmä hoitaa remontin  suunnitelman mukaan.

TaitoKatto on oikea valinta! 

  • Me teemme aina sen mitä kanssanne on sovittu
  • Meillä on ammattitaitoiset työntekijät
  • Työt toteutetaan avaimet käteen periaatteella
  • Maksuton kohteen kartoitus ja tarjous kartoituksen pohjalta
  • Käytämme uusinta tekniikkaa ja laadukkaita materiaaleja
  • Raportoimme avoimesti työn etenemisestä
  • Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas

KATTO KUNTOON

Kaikki kattouudistukset, pelti- ja tiilikatot, myös lisäeristys ja kattorakenteiden muutostyöt. 

Ammattitaitoiset asentajat, parhaitten valmistajien kattotuotteet, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

Kysy lisää tai kerro tarpeesi niin kerromme mitä asialle voidaan tehdä.

Tilaa ilmainen kartoitus tai remontin suunnittelukäynti.

OTA YHTEYTTÄ

Työmaapäällikkö

Johto