Bitumikattoremontti

TAITOKATTO OY

BITUMIKATTOREMONTIT TAIDOLLA JA LAADULLA

Bitumikattoremontti

ilmainenkartoituskäynti
– Selvitetään nykyisen katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunto
– Selvitetään toiveenne ja tarpeenne
– Kartoituksen pohjalta saat täsmällinen tarjous

Kattoremontin toteutus
– Remontin toteutus avaimet käteen -palveluna.
– Saat säännöllisesti tietoa ja kuvia remontin etenemisestä
– Saat dokumentaation remontin toteutuksesta

Rahoitus
– Santander rahoitus kauttamme
– Autamme rahoituksen järjestämisessä
– Tehdään yhdessä rahoitus hakemukset ja muut asiakirjat

Kauttamme vedenpitävät bitumikatot

Bitumikatto sopii hyvin tasa- ja loivakattoisiin rakennuksiin. Nykyaikainen bitumikermi on todella hiljainen ja moneen tarkoitukseen sopiva katemateriaali. Bitumikermi sopii erittäin moniin rakennuksiin ja kattoihin, jopa silloin kun mitään muita vaihtoehtoja ei ole.

Bitumikaton hinta riippuu katon pinta-alasta, katon kaltevuudesta ja tehtävien läpivientien lukumäärästä. Jos vanha bitumikate voidaan jättää uuden katteen alle nopeuttaa se asennusta, mutta jos se ei onnistu niin vanha kate puretaan, mikä vaikuttaa kokonaishintaan.

Bitumikaton elinkaari riippuvat paljon siitä kuinka katon huolto on toteutettu. Hyvä ja säännöllinen huolto tuo katolle käyttöikää jopa 10-15 vuotta lisää. Bitumikaton kokonaisikä voi olla jopa 40-50 vuotta. 

 

BMI Icopal on bitumikatteiden ykkönen

BMI Icopal valikoimasta löytyy korkealaatuiset bitumikatteet ja vedeneristeet kaikkiin kohteisiin. Icopal on luotettu brändi bitumikatteiden ja vedeneristämisen asiantuntijana.

BMI Icopalilta löytyy niin tutut kuin uudemmat Icopalin tuotteet. Perinteisten bitumikermien ja -kattolaattojen lisäksi valikoimiin kuuluvat viherkatot sekä uuden ajan Metallic- ja Noxite -kumibitumikermikatteet.

BMI Icopal bitumikattolaatat eli tutummin palahuopa mukautuu moneen harjakattoon sopivaksi. Jiirit, kulmat ja muut yksityiskohdat eivät ole ongelma BMI Icopalin bitumikattolaattojen asennukselle.

Asennus ammaattitaidolla

Bitumikatolle täytyy valita oikeat bitumikermit, jotta katosta tulisi kestävä ja pitkäikäinen. Autamme valitsemaan kullekin katolle juuri sille parhaiten sopivat tuotteet. Meiltä löytyy laaja kokemus bitumikatteista omakotitaloissa, rivitaloissa ja kerrostaloissa.

Bitumikaton asennus ammattilaisen tekemänä takaa siitä pitkäikäisen ja vedenpitävän. Tyypillisiä bitumikermitöitä ovat katon uusimiset ja katteenvaihdot, katon puhdistaminen roskasta ja sammaleesta. Sekä erilaiset pienemmät korjaustyöt, kuten saumausten ja läpivientien kunnostaminen tai paikkaukset. Rullamateriaalina se on suhteellisen nopea asentaa, mutta vaatii osaamista ja tulitöiden hallitsemista.

Bitumikatto on varma valinta loiville ja tasakatoille. Bitumikatto on oikein asennettuna kestävä ja  turvallinen valinta ja sopii silloin muut katteet ei ole mahdollisia.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

LAADUKKAAT BITUMIKATTEET KAUTTAMME

BMI Kattolaatta Plano Natur

BMI Plano Natur bitumikatto on näyttävä katemateriaali ja  sopii hyvin harjakattoihin.

Plano on kumibitumista valmistettu kattolaatta. Yläpuolelta kermi on päällystetty värillisellä sirotteella. Alapuolella on liimamassa jota suojaa asennuksen yhteydessä poistettava muovikalvo.

Sopii uudis- ja korjausrakentamiseen katoille, joiden kaltevuus on 1:5 tai jyrkempi. Kattolaatat asennetaan tasaiselle alustalle. Vaatii aina aluskermin. 

 

BMI Kattolaatta Plano Pro

BMI Plano Pro bitumikatto on näyttävä katemateriaali ja  sopii hyvin harjakattoihin.

Plano Pro on nykyaikainen kumibitumikattolaatta. Se on nopeampi ja helpompi asentaa kuin perinteiset kattolaatat, koska siinä ei ole irtirevittävää muovia.

Muilta ominaisuuksiltaan ja valmiin katon ulkonäöltään Plano Pro on kuten perinteinen Plano Natur -kattolaatta. Sopii uudis- ja korjausrakentamiseen katoille, joiden kaltevuus on 1:5 tai jyrkempi. Kattolaatat asennetaan tasaiselle alustalle. Vaatii aina aluskermin.

 

BMI Kattolaatta Plano XL

BMI Plano XL bitumikatto on moderni  ja näyttävä katemateriaali ja  sopii hyvin harjakattoihin.

Plano XL on nykyaikainen kumibitumikattolaatta modernilla ulkonäollä. Yläpuolelta tuote on päällystetty värillisellä sirotteella. Tuotteessa ei ole irtirevittäviä suojamuoveja, joten asennustyö on helpompaa kuin perinteisillä kattolaatoilla.

Sopii uudis- ja korjausrakentamiseen katoille, joiden kaltevuus on 1:5 tai jyrkempi. Kattolaatat asennetaan tasaiselle alustalle. Vaatii aina aluskermin. 

 

BMI Hitsattavat ja liimattavat pintakermit

BMI bitumikatto on kestävä ja vedenpitävä kate tasakatoille 15 -vuoden tuotetakuulla.

Takuu alkaa kermin asennuspäivästä ja se kattaa tuotteiden vedenpitävyyden. Uusi takuu on tuotekategoriassaan markkinoiden pisin.

Uuden 15 vuoden tuotetakuun koskee kaikkia BMI Suomen myymiä ja valmistamia loivien kattojen pinta- ja aluskermejä, kuten Polar-aluskermejä ja PintaPolar –pintakermejä. Takuun piirissä on lisäksi Ranskassa valmistettava viherkattojen juurisuojakermi Graviflex. 

 

Kattoremontin eteneminen

KUNTOKARTOITUS

Laadukas remontti lähtee aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta.Yhtenotton jälkeen tule asiantuntijamme paikan päälle tutkimaan katon ja välikaton tilanteen.

SUUNNITELMA JA TARJOUS

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita,tehdään teille korjaussuunnitelma ja kattoremonttin tarjouksen.Tarjous tehdään aina avaimet käteen perjaatteella.

REMONTIN TOTEUTUS

Sovitaan remontille sopiva ajankohta. Otamme yhteyttä päivä ennen remontin alkua ja tarkistetaan ajankohta. Asennusryhmä hoitaa remontin  suunnitelman mukaan.

TaitoKatto on oikea valinta! 

  • Me teemme aina sen mitä kanssanne on sovittu
  • Meillä on ammattitaitoiset työntekijät
  • Työt toteutetaan avaimet käteen periaatteella
  • Maksuton kohteen kartoitus ja tarjous kartoituksen pohjalta
  • Käytämme uusinta tekniikkaa ja laadukkaita materiaaleja
  • Raportoimme avoimesti työn etenemisestä
  • Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas

KATTO KUNTOON

Kaikki kattouudistukset, pelti- ja tiilikatot, myös lisäeristys ja kattorakenteiden muutostyöt. 

Ammattitaitoiset asentajat, parhaitten valmistajien kattotuotteet, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

Kysy lisää tai kerro tarpeesi niin kerromme mitä asialle voidaan tehdä.

Tilaa ilmainen kartoitus tai remontin suunnittelukäynti.

OTA YHTEYTTÄ

Työmaapäällikkö

Johto