Bitumikatto

Ota yhteyttä »

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Bitumikattoremontti | Espoo, Vantaa & Uusimaa

Hiljainen bitumikatto on varma valinta tasa- ja loiville katoille, ja yhä useammin sitä näkee myös harjakaton koristuksena. 

TaitoKatolta viiden tähden bitumikattoremontti Espoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla niin yksityis- kuin yrityskohteisiin ja taloyhtiöille. 

Bitumikatto on oikein asennettuna kestävä ja turvallinen valinta. Nykyaikainen bitumikermi on todella hiljainen ja moneen tarkoitukseen sopiva katemateriaali. Se sopii useimpiin rakennuksiin ja kattoihin, jopa silloin kun mitään muita vaihtoehtoja ei ole. 

Bitumikaton elinkaari on riippuvainen siitä, miten katon huolto on toteutettu. Hyvä ja säännöllinen huolto tuo katolle jopa 10–15 vuotta lisää käyttöikää: bitumikaton kokonaisikä on keskimäärin 40–50 vuotta.

Bitumikattoremontti on pitkälle tulevaisuuteen kantava investointi, ja me teemme remontista sinulle mahdollisimman vaivatonta. Joustavan rahoituksen avulla voit valita, paljonko haluat lyhentää summaa kuussa – tai maksaa vaikka koko summan kerralla. 

Pyydä maksuton kartoitus, niin katsotaan, onko bitumikattosi remontin tarpeessa! 

Tilaa kartoituskäynti »

Bitumikattoremontti tasa- ja harjakatoille

Huopakattonakin tunnetun bitumikaton historia Suomessa ulottuu 1800-luvun loppupuolelle. Perinteikäs kattomateriaali on säilyttänyt suosionsa tähän päivään – ja nykykermien ominaisuudet ovat aivan toista luokkaa kuin vaikkapa vielä muutamia vuosikymmeniä sitten.  

Bitumikatto soveltuu mainiosti Suomen vaativiin sääoloihin: Pakkanen, piiskava sade tai paahtava helle eivät sitä päihitä. Toki säännöllinen huolto on pitkän eliniän tae, kuten muillakin kattomateriaaleilla. Bitumikattoa eivät ruoste tai haalistuminen vaivaa, vaan se säilyttää näyttävyytensä vuodesta toiseen. 

Bitumikaton hinta riippuu katon pinta-alasta, kaltevuudesta ja tehtävien läpivientien lukumäärästä. Jos vanha bitumikate voidaan jättää uuden katteen alle, nopeuttaa se asennusta. Jos se ei onnistu, vanha kate puretaan, mikä vaikuttaa kokonaishintaan.

Meiltä löytyy laaja kokemus bitumikatteista omakotitaloissa, rivitaloissa ja kerrostaloissa. Autamme valitsemaan kullekin katolle oikeat bitumikermit, jotta katostasi tulisi kestävä ja pitkäikäinen. 

Viiden tähden kattoremontti

Ilmainen kartoituskäynti

Laadukas remontti käynnistyy aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta. Yhteydenottosi jälkeen asiantuntijamme tulee paikan päälle tutkimaan katon, alusrakenteiden ja välipohjan kunnon.

Suunnitelma ja tarjous

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita, laadimme teille korjaussuunnitelman ja tarjouksen kattoremontista. Tarjous tehdään aina avaimet käteen -periaatteella.

Kattoremontin toteutus

Sovimme remontille ajankohtan ja otamme yhteyttä päivää ennen remontin alkua. Sovittuna aikana TaitoKaton oma asennusryhmä hoitaa remontin suunnitelman mukaan. 

Läpinäkyvä prosessi

TaitoKatto toimii aina valmistajien asennusohjeiden ja rakennusmääräysten mukaisesti. Saat säännöllisesti tietoa ja kuvia remontin etenemisestä. Dokumentoimme työvaiheet tarkasti: jatkossa on helppoa selvittää, mitä katolla on tehty. 

Joustava rahoitus

Kattoremontti kuten haluat: OP:n rahoituksella 30 päivän korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Autamme sinua rahoituksen järjestämisessä! 

10 vuoden työtakuu

Kaikilla kattoremonteillamme on valmistajien takuiden lisäksi 10 vuoden työtakuu. 

BMI Icopal on bitumikatteiden ykkönen

BMI Icopal -valikoima kattaa korkealaatuiset bitumikatteet ja vedeneristeet tasa- ja harjakatoille sekä infrarakentamisen tarpeisiin. TaitoKatto asentaa nämä laatukatteet kerrostalosta kesämökkiin. 

Perinteisten bitumikermien ja -kattolaattojen lisäksi valikoimiin kuuluvat viherkatot sekä uuden ajan Metallic- ja Noxite -kumibitumikermikatteet. Alansa luotetun asiantuntijabrändin tuotteet valmistetaan Espoossa. 

BMI Icopal -bitumikattolaatta eli tutummin palahuopa mukautuu moneen harjakattoon sopivaksi. Jiirit, kulmat ja muut yksityiskohdat eivät tuota ongelmia näiden modernien laattojen asennuksessa!

Huopa- eli bitumikatto

Kattolaatta BMI Plano Natur

BMI Plano Natur on ajaton vaihtoehto harjakattosi suojaksi. 

Plano on kumibitumista valmistettu kattolaatta. Yläpuolelta kermi on päällystetty värillisellä sirotteella. Alapuolella on liimamassa jota suojaa asennuksen yhteydessä poistettava muovikalvo.

Sopii uudis- ja korjausrakentamiseen katoille, joiden kaltevuus on 1:5 tai jyrkempi. Kattolaatat asennetaan tasaiselle alustalle. Vaatii aina aluskermin.

Värivaihtoehtona musta. 

Lisätietoa »

Kattolaatta BMI Plano Pro

BMI Plano Pro – perinteinen ulkonäkö, modernit ominaisuudet ja laaja värien kirjo harjakatolle. 

Plano Pro on nykyaikainen kumibitumikattolaatta. Se on nopeampi ja helpompi asentaa kuin perinteiset kattolaatat, koska siinä ei ole irtirevittävää muovia.

Muilta ominaisuuksiltaan ja valmiin katon ulkonäöltään Plano Pro on kuten perinteinen Plano Natur -kattolaatta. Sopii uudis- ja korjausrakentamiseen katoille, joiden kaltevuus on 1:5 tai jyrkempi. Kattolaatat asennetaan tasaiselle alustalle. Vaatii aina aluskermin.

Värivaihtoehdot:

  • Tiilenpunainen
  • Metsänvihreä
  • Luonnonruskea
  • Hiilenharmaa
  • Grafiitinmusta+
  • Musta antrasiitti
Lisätietoa »

Kattolaatta BMI Plano XL

BMI Plano XL luo harjakatolle geometrisen ilmeen vaaka- ja pystykuviollaan. 

Plano XL on nykyaikainen kumibitumikattolaatta modernilla ulkonäollä. Yläpuolelta tuote on päällystetty värillisellä sirotteella. Tuotteessa ei ole irtirevittäviä suojamuoveja ja laatta on suurikokoinen, joten asennustyö sujuu helpommin ja nopeammin kuin perinteisillä kattolaatoilla.

Sopii uudis- ja korjausrakentamiseen katoille, joiden kaltevuus on 1:5 tai jyrkempi. Kattolaatat asennetaan tasaiselle alustalle. Vaatii aina aluskermin.

Värivaihtoehdot:

  • Musta antrasiitti
  • Harmaa graniitti
Lisätietoa »

BMI:n hitsattavat ja liimattavat pintakermit tasakatoille

BMI-bitumikatto on kestävä ja vedenpitävä kate tasakatoille 15 vuoden tuotetakuulla.

Takuu alkaa kermin asennuspäivästä ja se kattaa tuotteiden vedenpitävyyden. Uusi takuu on tuotekategoriassaan markkinoiden pisin.

Uuden 15 vuoden tuotetakuun koskee kaikkia BMI Suomen myymiä ja valmistamia loivien kattojen pinta- ja aluskermejä, kuten Polar-aluskermejä ja PintaPolar-pintakermejä. Takuun piirissä on lisäksi Ranskassa valmistettava viherkattojen juurisuojakermi Graviflex.

Kysy lisää »

Katto kuntoon – ota yhteyttä!

Kun katto kaipaa huolenpitoa, asiantuntijasi TaitoKatto palvelee Espoosta käsin Vantaan, Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Kysy lisää tai kerro suunnitelmistasi: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Johto ja toimisto

Marek Rudenas
Toimitusjohtaja
044 984 3560
marek@taitokatto.fi

Myynti ja markkinointi

Sakke Ikonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
044 976 7265
myynti@taitokatto.fi

Työmaat

Marmo Mõttus
Asennus- ja projektipäällikkö
041 313 2725
marmo@taitokatto.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​