Lisäpalvelut

TAITOKATTO OY

MUUT KATTOTYÖT JA PELTISEPÄNTYÖT

Peltisepäntyöt

TaitoKatto peltiseppä auttaa vaativissakin ongelmissa

Aina kun rakennetaan uutta tai korjataan vanhaa, tarvitaan usein peltisepän apua. On myös monia muita tilanteita, joissa tarvitaan räätälöityjä, suoraan kohteeseen mitoitettuja ja muotoiltuja ratkaisuja. Meillä on kokemus ja ammattitaito sekä luovuutta löytää teidän tarpeeseen sopiva ratkaisu.

TaitoKatto toimittaa kohteellesi sopivat pellitysratkaisut kynnyspelleistä alkaen katon harjapeltilistoihin saakka. Peltityöt ja pellitykset kaikkiin kohteisiin. Olipa kyseessä autotalli, kesämökki, omakotitalo, rivitalo tai teollisuushalli, niin ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Piipun pellitykset

TaitoKatto peltiseppä tekee piiipun pellitykset mittatilaustyönä

Pellityksen tärkein tehtävä on tehdä katon ja läpiviennin yhtymäkohta vesitiiviiksi. Samalla se suojaa piippua sään aiheuttamalta rapautumiselta ja pidentää piipun käyttöikää.

TaitoKatto toimittaa kohteellesi sopivat piipun pellitykset ja piipun hatun mittatilaustyönä. Piippujen pellitykset kaikille piipuille ja hormeille. Olipa kyseessä autotalli, kesämökki, omakotitalo, rivitalo tai teollisuushalli, niin ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmät valmistuotteina tai peltisepäntyönä.

Asuintalojen perusvarustukseen kuuluu toimiva sadevesijärjestelmä, joka johtaa vedet pois talon rakenteista ja perustuksista. Sadevesijärjestelmän toimimattomuus voi aiheuttaa ikäviä kosteusvaurioita ja homevaurioita talon rakenteissa.

Sadevesijärjestelmä uusitaan yleensä viimeistään kattoremontin yhteydessä. Valmiit sadevesijärjestelmät muodostuvat joko pyöreistä tai kantikkaista sadevesikouruista, eli ränneistä sekä syöksytorvista

TaitoKatto peltiseppävalmistaa sadevesikourut ja syöksytorvet räätälöidysti kohteen erityispiirteet ja asiakkaan toiveet huomioiden.

Kattoturvatuotteet

Kiinteistön katon turvallisuus on kiinteistön omistajan, esim. taloyhtiön, vastuulla. Kattoturvatuotteet ovat olennainen osa kattoremonttia. Niillä taataan turvallinen liikkuminen katolla ja estetään putoavan lumen aiheuttamat vaarat.

Kattoturvatuotteita ovat muun muassa erilaiset tikkaat, kiskot sekä kattosillat. Lisäksi niihin kuuluvat lumiesteet, jotka suojaavat katolta putoavalta lumelta sekä jäältä.

Kattoturvatuotteet toimivat vain oikein asennettuna. Väärin tehdyt kiinnitykset eivät kestä, ja aiheuttavat myös vaurioita erityisesti peltikattoihin. Siksi katon turvavarusteiden asentaminen kannattaa jättää ammattiasentajan hoidettavaksi.

 

Omakotitalon julkisivukorjaus

Oikeaan aikaan toteutettu julkisivun saneeraus tärkeä rakennuksen kestävyyden sekä lämmityskulujen säästön kannalta. Julkisivujen korjaustarpeeseen vaikuttavat julkisivumateriaali sekä sään aiheuttamat rasitukset kuten sateen, tuulen, pakkasen ja auringonvalon vaikutukset julkisivuun. 

Jos vanhan talon julkisivu on päässyt pahasti rapistumaan, voi olla paras vaihtoehto tehdä uusi julkisivu ja samalla lisätä lämmöneristystä ulkoseinään. Samalla saadaan parannettua vanhan talon energiatehokkuutta ja samalla rakennuksen arvo paranee.

Koko pintarakenteen eli verhouksen uusiminen tulee eteen, jos itse julkisivumateriaali on merkittävästi kärsinyt. Ratkaisuna on asentaa taloon ulkopuolinen lisäeristys.

Kattoremontin eteneminen

KUNTOKARTOITUS

Laadukas remontti lähtee aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta.Yhtenotton jälkeen tule asiantuntijamme paikan päälle tutkimaan katon ja välikaton tilanteen.

SUUNNITELMA JA TARJOUS

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita,tehdään teille korjaussuunnitelma ja kattoremonttin tarjouksen.Tarjous tehdään aina avaimet käteen perjaatteella.

REMONTIN TOTEUTUS

Sovitaan remontille sopiva ajankohta. Otamme yhteyttä päivä ennen remontin alkua ja tarkistetaan ajankohta. Asennusryhmä hoitaa remontin  suunnitelman mukaan.

TaitoKatto on oikea valinta! 

  • Me teemme aina sen mitä kanssanne on sovittu
  • Meillä on ammattitaitoiset työntekijät
  • Työt toteutetaan avaimet käteen periaatteella
  • Maksuton kohteen kartoitus ja tarjous kartoituksen pohjalta
  • Käytämme uusinta tekniikkaa ja laadukkaita materiaaleja
  • Raportoimme avoimesti työn etenemisestä
  • Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas

KATTO KUNTOON

Kaikki kattouudistukset, pelti- ja tiilikatot, myös lisäeristys ja kattorakenteiden muutostyöt. 

Ammattitaitoiset asentajat, parhaitten valmistajien kattotuotteet, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

Kysy lisää tai kerro tarpeesi niin kerromme mitä asialle voidaan tehdä.

Tilaa ilmainen kartoitus tai remontin suunnittelukäynti.

OTA YHTEYTTÄ