TAITOKATTO OY

TAITAA KATTOTYÖT
KATTOJEN ASENNUKSET, REMONTIT JA HUOLLOT AMMATTITAIDOLLA.
MEILTÄ ONNISTUU KAIKKI KATTOTYYPIT.

TAITOKATTO OY

MEILTÄ KAIKKI KATTOTYÖT

Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas

Peltikatto kolmessa päivässä

Talomme alkuperäisen peltikatonkaton rakentamistapa ja kunto oli aiheuttanut meissä huolta. Kuulimme suositusten kautta Taitokatto Oy:stä ja sovimme kattoremontista heidän kanssaan. Alusta alkaen tuntui siltä, että asia on osaavissa käsissä. Purku sujui todella nopeasti ja uusi peltikatto asennettiin parissa päivässä. Talviaikaan tehty remontti aloitettiin säiden mukaan niin, että olosuhteet olivat mahdollisimman sopivat. Meidät pidettiin ajan tasalla remontin vaiheista koko remontin ajan. Katto on yksityiskohtiaan myöten erittäin ammattimaisesti toteutettu ja hienon näköinen. Valitsisimme Taitokatto Oy:n ehdottomasti uudestaankin ja suosittelemme yritystä heille, ketkä etsivät hyviä tekijöitä kattoremonttiin.

J. Karhu, Espoo

Well documented roof repair

I asked TaitoKatto oy to make an offer to change the roof of my house, they came very fast, checked the old roof and gave me an offer. Once i accepted it, in few weeks, they started to take the old roof away and build the new one, it was very fast 5-6 days and very clean. The workers were very proffesional and hard working, also taking care of safety for us and themselves. Everything was very well documented with photos and videos of the process and also informing about little problems that they found. I felt like i was in control of what was going on even if i wasn’t home.  10/10 in service and end result.

I would recomend this company to everyone.
Lukkosaumakate, Inag, Kirkkonummi

Naapurikin halusi kattoremontin

Tiilikaton vaihto omakotitaloon. Kaksi miestä ja 3 päivää. Ennennäkemättömän nopeaa suorittamista. Pellitykset lisäksi. Laatuun olen erittäin tyytyväinen. Naapurin kanssa sivusta seurattiin ja hänenkin kattonsa vaihdettiin jokunen viikko myöhemmin samojen miesten toimesta. Helppo suositella.

Kattomme oli iso ja vanha peltikatto.

TaitoKatto teki uuden taidolla ja asiantuntemuksella Voimme seurata remontin etenemistä koko ajan otetuista kuvista. Firma pitää lupauksensa. TaitoKatto osaa kaikki nykyaikaiset katontekemisen menetelmät ja tuotteet. Lisäksi sen työntekijöissä on käsityömestareita paikkoihin, joihin tarvitaan yksilöllisiä ratkaisuja. Hintakin oli kohtuullinen työn laajuuteen ja hienoon laatuun nähden. Iso suositus! Tuula ja Lauri

Ammattimaista jälkeä

Ammattimaista jälkeä ja hienosti pidettiin ajan tasalla projektin jokaisessa eri käänteissä. Firman edustaja oli aina tavoitettavissa. En ole tavannut vastaavanlaista palvelua tällä alalla. Erittäin vahva suositus. Pete R.

KATTOREMONTTI

Remontoimme luotettavasti ja ammattitaidolla kaikki katot: Peltikatot, tiilikatot, bitumikatot ja konesaumakatot.

KATTOHUOLTO

Ennakoivasti hoidettu katon huolto on paras tapa lisätä katon elinkaarta ja säästää katon korjauskustannuksissa. 

ILMAINEN KARTOITUS

Tilaa maksuton kartoitus niin selvitämme kattosi tilan ja teemme ehdotuksen remontti tai korjaustarpeista.

KUNTOTARKASTUS

Asiantuntijan suorittama kuntotarkastus suositellaan tehtävän vähintään vuoden välein. Kuntotarkastus kertoo luotettavasti ja puolueettomasti missä kunnossa vesikatto ja yläpohjatilat ovat.

KATTOTURVA

Meiltä saat kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät avaimet käteen paikalleen asennettuna. Kattoturvatuottet toimivat vain oikein asennettuna. Väärin tehtynä ne aiheuttavat ajan myötä vaurioita ja kustannuksia.

PELTISEPÄNTYÖT

Meiltä saat myös peltityöt kun rakennat uutta tai korjaat vanhaa – olipa kyseessä autotalli, kesämökki, rivitalo, omakotitalo, tai teollisuushalli. Tilaa peltiseppä kun tarvitset räätälöityjä ratkaisuja.

TaitoKatto on oikea valinta!

  • Me teemme aina sen mitä kanssanne on sovittu
  • Meillä on ammattitaitoiset työntekijät
  • Työt toteutetaan avaimet käteen periaatteella
  • Maksuton kohteen kartoitus ja tarjous kartoituksen pohjalta
  • Käytämme uusinta tekniikkaa ja laadukkaita raaka-aineita
  • Raportoimme avoimesti työn etenemisestä
  • Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas

Kattoremontin eteneminen

KUNTOKARTOITUS

Laadukas remontti lähtee aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta.Yhtenotton jälkeen tule asiantuntijamme paikan päälle tutkimaan katon ja välikaton tilanteen.

SUUNNITELMA JA TARJOUS

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita, tehdään teille korjaussuunnitelma ja kattoremonttin tarjouksen.Tarjous tehdään aina avaimet käteen perjaatteella.

REMONTIN TOTEUTUS

Sovitaan remontille sopiva ajankohta. Otamme yhteyttä päivä ennen remontin alkua ja tarkistetaan ajankohta. Asennusryhmä hoitaa remontin  suunnitelman mukaan.

TaitoKatto

PARAS KATTO KODILLESI

Tiilikatto

Tiilikatto on tyylikäs, kestävä ja pitkäikäinen kattomateriaali. Tiilikatto on myös hiljainen. Meiltä saat betonitiilikatot ja savitiilikatot pitkällä kokemuksella. Hallitsemme tiilikattojen asennukset, huollot, korjaukset sekä remontit.

Tiilikaton kuntoa on hyvä seurata ja oikeaaikainen pesu ja pinnoitus tuo lisää ikää ja näyttävyyttä katollesi.

Peltikatto

Peltikatto on yleinen vesikatemateriaali ja helppo ylläpitää. Se voidaan helposti asentaa eri kattoprofiileihin ja se on hyvin pitkäikäinen ja keveytensä vuoksi se sopii erityisen hyvin asennettavaksi myös vanhoihin rakennuksiin.

Peltikatot tarvitsevat säännöllistä huoltoa. Säännöllinen pesu ja puhdistus sekä teräspellin huoltomaalaus suojaa ruostumiselta ja tuo lisää ikää.

Bitumikatto

Huopakaton eli bitumikaton tekee suosituksi materiaaliksi sen lujuus, keveys ja ylivertainen hiljaisuus. Bitumikatto sopii ehdotonta vedenpitävyyttä vaativille tasakatoille ja haastaville monimuotoisille katoille.

Huopakaton säännöllinen pesu ja puhdistus roskista ja mahdollisesta sammaleesta on tärkeää, jotta bitumi säilyttää vedeneristyksensä.   

KATTO KUNTOON

Kaikki kattouudistukset, pelti- ja tiilikatot, myös lisäeristys ja kattorakenteiden muutostyöt. 

Ammattitaitoiset asentajat, parhaitten valmistajien kattotuotteet, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

Kysy lisää tai kerro tarpeesi niin kerromme mitä asialle voidaan tehdä.

Tilaa ilmainen kartoitus tai remontin suunnittelukäynti.

OTA YHTEYTTÄ

Työmaapäällikkö

Johto