Kattoremontti Espoo

TAITOKATTO OY

KATTOREMONTIT ESPOON ALUEELLA

Kattoremontit kaikille kattotyypeille

Taitokatto tekee kattoremontit omakotitaloille, pientaloille, rivitaloille ja isommillekin kiinteistöille Espoon alueella sekä muuallakin uudenmaan alueella.

Meiltä onnistuu kaikki kattotyypit ja haastavammatkin kohteet vankalla ammattitaidolla. Meillä on halu ja osaaminen tehdä laadukkaita kattoremontteja läpinäkyvästi niin, että asiakaskin voi päivittäin nähdä miten ja millä tavalla katon rakentaminen edistyy ja millaista jälkeä syntyy.

Toimintaprosessimme on asiakkaalle läpinäkyvä. Kuvaamme ja raportoimme asiakkaalle kaikki työvaiheet ja tekniset ratkaisut koko kattoremontin ajalta. Kattoremontin päätteeksi annamme asiakkaalle kattoremontin loppuraportin sekä työllemme 5 v. takuutodistuksen.

Meillä on taito ja osaaminen tarjota Teille aina paras ratkaisu.

Tiilikattoremontti

Remontoimme tiilikattonne juuri teidän toiveiden ja kattonne tarpeita mukaan.

Tiilikattoremontti alkaa ilmaisella kartoituskäynnilla, jonka avulla voimme tehdä teille tarjouksen, joka ei sisällä yllätyksiä.

Kattoremonttimme toteutetaan avaimet käteen -palveluna. Saat säännöllisen raportoinnin etenemisestä ja dokumentaation remontin toteutuksesta.

Rahoitus järjestyy tarvittaessa kauttamme.

Tiilikatteissa on kaksi loistavaa vaihtoehtoa: Betonitiilli ja savitiili. Meillä on taito ja osaaminen tarjota Teille aina paras ratkaisu.

Peltikattoremontti

Remontoimme erilaisten kohteiden peltikatot pitkällä kokemuksella ja taidolla.

Peltikattoremontti alkaa ilmaisella kartoituskäynnilla, jonka avulla voimme tehdä teille tarjouksen, joka ei sisällä yllätyksiä.

Kattoremonttimme toteutetaan avaimet käteen -palveluna. Saat säännöllisen raportoinnin etenemisestä ja dokumentaation remontin toteutuksesta.

Rahoitus järjestyy tarvittaessa kauttamme.

Oli kattosi profiilipeltikatto, konesaumakatto tai lukkosaumakatto niin meillä on taito ja osaaminen tarjota Teille aina parasta palvelua.

PYYDÄ TARJOUS KATTOREMONTISTA

PALVELUMME

Kattosuunnittelu
Kattoremontti
– Tiilikatto
– Peltikatto
– Konesaumakatto
– Bitumikatto
Tiilikaton pinnoitus
Kattohuolto

Kuntotarkastus
Sadevesijärjestelmät
Kattoturva
Peltisepäntyöt
Omakotitalon julkisivukorjaus

TEE TARJOUSPYYNTÖ

Palvelu

Lisäpalvelu

Kattoremontin eteneminen

KUNTOKARTOITUS

Laadukas remontti lähtee aina katon nykytilan yksityskohtaisesta kartoituksesta.Yhtenotton jälkeen tule asiantuntijamme paikan päälle tutkimaan katon ja välikaton tilanteen.

SUUNNITELMA JA TARJOUS

Jos kuntotarkastuksessa havaitaan remonttitarpeita,tehdään teille korjaussuunnitelma ja kattoremonttin tarjouksen.Tarjous tehdään aina avaimet käteen perjaatteella.

REMONTIN TOTEUTUS

Sovitaan remontille sopiva ajankohta. Otamme yhteyttä päivä ennen remontin alkua ja tarkistetaan ajankohta. Asennusryhmä hoitaa remontin  suunnitelman mukaan.

Työmaapäällikkö

Johto