Mikä olisi oikea ajankohta kattoremontille?

Tällä hetkellä kattoremontin ajankohta mietityttää monia. Talven jäljiltä sulavat lumimassat painavat kattoa. Meneekö sulamisvedet katteen läpi ja onko aluskate kunnossa? Kestävätkö kattoturvatuotteet vai romahtaako lumimassat niskaan? Onko läpiviennit kuluneet ja alkaneet vuotamaan? Voiko kattoa remontoida, kun on vielä talvikausi? Milloin raaka-aineiden hintojen nousu alkaa vaikuttaa?

Näitä ja monia muita asioita pohditaan kauhun sekaisin tuntein talven pimeinä hetkinä. Samoin Ukrainan sota tuo lisää ahdistusta mahdollisina raaka-aineiden ja energiakustannusten nousuna.

MEILLÄ ON SINULLE VASTAUS! – Kattoremontti kannattaa tehdä nyt!

Tilaa ilmainen katon kuntokartoitus ja selvitään katon kunto ja korjaustarpeet. Suoritamme pintapuolisen tarkastuksen sekä rakenteisiin kohdistuvan tarkastuksen rakenteita rikkomattomia tarkastusmenetelmiä hyödyntäen. Tarkastamme katteen kunnon, läpiviennit ja pellitykset.

Tuomme esille mahdolliset epäkohdat ja korjaustarpeet. Katolla sulavat lumimassa paljastavat armottomasti, jos katolla on vuotokohtia.

Teemme tarjouksen kattoremontista kuntokartoituksen pohjalta. Otamme tarjouksessa huomioon kartoituksessa esiintuomanne toiveet katemateriaalien ja toteutusajankohdan suhteen. Tarjouksemme perustuu tämänhetkisiin hintoihin, joihin yleisesti spekuloidut kustannusten nousut eivät ole vaikuttaneet.

Kattoremontin rahoitus hoituu kotitalouksille helposti ja nopeasti OP-Rahoituksen kautta. Taitokatto Oy on Osuuspankin hyväksymä luottoluokiteltu urakoitsija. Yksityishenkilöille ja kotitalouksille tarkoitetun OP-rahoituksella pystyt hankkimaan remontin nyt joustavalla maksuajalla. Edullinen korko ja joustava takaisinmaksuaika helpottavat arkea ja taloutta. Kodin remontti on investointi, joka maksaa itsensä takaisin.

Rakentaminen voidaan aloittaa heti kun kattourakoinnista on sovittu. Emme jää odottamaan kesää ja mahdollisia kustannusten nousuja vaan toimitaan heti. Kuiva kevät talvi on loistava ajankohta kattoremontille. Lumi ei ole este eikä haitta kattoremontin suorittamiselle. Kesän tultua pääset hoitamaan pihan kuntoon ja nauttimaan kesästä ilman kesällä tapahtuvan kattoremontin häiriöitä.

Kesä on vilkasta sesonkiaikaa kattoremonteissa ja kattohuolloissa. Siksi isommissa urakkakohteissa on hyvä varmistaa viimeistään nyt remontin toteuttaja sekä toteutus aikataulu, jotta jää riittävästi aikaa työn suunnitteluun ja työn toteutuksen aikataulu voidaan huomioida teille sopivaksi. Hyvä suunnittelu luo perustan onnistuneelle toteutukselle.

MILTÄ KUULOSTAISI LOMA AURINGOSSA – SAMALLA KUN ME TEEMME KOTINNE KATTOREMONTIN  

TaitoKatto Oy:n Aurinkoinen kevät kampanja tekee sen mahdolliseksi. Tee tarjouspyyntö kattoremontista ja osallistu arvontaa maaliskuun aikana.

Arvomme tarjouksen pyytäneiden kesken 2500 € arvoisen matkalahjakortin. Matkalahjakortilla voit viedä perheesi aurinkoon samalla kun me teemme kotinne kattoremontin. Lomallasi voit seurata remontin edistymistä lähes reaaliajassa. Valokuvaamme kaikki rakennusvaiheet ja tekniset ratkaisut ja lähetämme kuvat sinulle päivittäin katsottavaksi.

TaitoKatto on oikea valinta! 

  • Me teemme aina sen mitä kanssanne on sovittu
  • Meillä on ammattitaitoiset työntekijät
  • Työt toteutetaan avaimet käteen periaatteella
  • Maksuton kohteen kartoitus ja tarjous kartoituksen pohjalta
  • Käytämme uusinta tekniikkaa ja laadukkaita materiaaleja
  • Raportoimme avoimesti työn etenemisestä
  • Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas